Copy
Col.labora amb la Fundació y emporta't un Euroafrican, la moneda solidària!
Logo Fundacio Gune 10 añosButlletí Octubre 2014

EDITORIAL

Guné a Barcelona!
Tot i que gran part dels nostres projectes els executem a Senegal, a Barcelona, realitzem accions que contribueixen a fomentar la cohesió social, mitjançant el diàleg i el respecte per la diferència.

Aquest butlletí el dediquem a explicar-vos dos projectes que estem realitzant a la Ciutat Comtal, “La dona, teixint cultures” i la sèrie documental “Per una vida digna”. En el marc d'aquestes iniciatives, aprofito per convidar-vos a visitar la web de la Xarxa Antirumors de Barcelona http://www.bcnantirumors.cat i la web sobre Interculturalitat de l'Ajuntament de BCN http://www.interculturalitat.cat.
 
Feliç Lectura!

Mònica Solé de la Llera
Directora

PROJECTE "LA DONA, TEIXINT CULTURES"


L’objectiu del projecte és fomentar el coneixement de la realitat social i cultural de les dones immigrants, més enllà dels tòpics i estereotips que les envolten.
 
Actualment i fins el novembre, la Fundació Guné en consorci amb Llatins per Catalunya estan duent a terme una sèrie de tallers anomenats "Esborrem estereotips, creem diversitat" on dones de diferents nacionalitats i edats expliquen les seves històries de vida a través del mitjà audiovisual.
 
El projecte té el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, la qual, ens ha atorgat una subvenció per desenvolupar el mateix projecte a les ciutats de Sabadell i Granollers. Més detalls de la iniciativa a www.teixintcultures.org

 

SÈRIE DOCUMENTAL "PER UNA VIDA DIGNA"


La crisi financera i econòmica que estem vivint a casa nostra està posant de manifest una vulneració i restricció dels drets humans, afectant sobretot a la població immigrada. El govern actual ha vingut aprovant una sèrie de normes, en la seva majoria Decrets-Llei, que restringeixen intensament el contingut d'un bon nombre de drets constitucionalment reconeguts.
 
Davant d'aquesta realitat molts immigrants, principalment procedents de l'Àfrica Subsahariana, que viuen a la ciutat de Barcelona, es troben en una situació de vulneració social i de drets a causa d'una situació d'indefensió jurídica que està privada del dret a la ciutadania.
 
Per donar a conèixer aquesta situació, la Fundació Guné està filmant una sèrie documental on es dóna a conèixer la vida d'aquestes persones i on experts en matèria de Drets Humans, ciutadania i immigració reflexionen sobre la situació de vulneració en que viuen. El projecte té el suport de l'Ajuntament de Barcelona.

 

CANVIA ELS TEUS EUROS PER EUROAFRICANS!

Billetes Euroafricans
El projecte Euroafricans consisteix en un intercanvi de cultura i art entre Europa i Àfrica a través de la creació d'una nova divisa: els Euroafricans.
 
Els Euroafricans posen de manifest la capacitat artística i de treball de les comunitats rurals africanes. Són bitllets realitzats pels habitants de la regió de Kolda, contenen un disseny propi i estan fabricats amb diferents materials d'aquesta regió senegalesa.

I per cel.lebrar els nostres 10 anys, si et fas col.laborador de la Fundació, t'obsequiem amb un Euroafrican. Escull el teu euroafrican a la web  http://www.fundaciogune.org/ca/projects/euroafricans/, apropa't a les nostres oficines, o truca'ns al 933 68 34 00. T'esperem. No et quedis sense!!
Gràcies! Només amb gent com tu és possible canviar el món.

Si vols col.laborar amb la Fundació Guné o vols més informació entra a la nostra web: www.fundaciogune.org, envia'ns un e-mail a projectes@fundaciogune.org o truca'ns al 933 683 400 .
Dona un Like
Dona un Like
Dona un Follow
Dona un Follow
Visita'ns!
Visita'ns!
Subscriu-te!
Subscriu-te!
© 2014 Fundación Guné, tots els drets reservats. 


Avís legal de protecció de dades:
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 sobre Protecció de Dades a caràcter Personal, la Fundació Privada Guné comunica a l'interessat que les seves dades estan recollides a un fitxer responsabilitat de Fundació Privada Guné, la seva finalitat es disposar de les dades dels socis i amics de las Fundació Privda Guné i facilitat i mantenir la comunicació amb els mateixos. L'interessat pot exercí els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel.lació; per exercir els seus drets només a de dirigir-se per escrit a la Fundació Privada Guné o enviar un mail sol.licitant aquesta informació, correcció o anulació a la següent adreça mail projectes@fundaciogune.org. donar-me de baixa d'aquesta llista o actualitzar les meves preferències de subscripció.

Email Marketing Powered by Mailchimp