Copy
¡Festegem Sant Jordi junts pels infants de Senegal!


Butlletí ABRIL 2014

EDITORIAL

Un Sant Jordi solidari, junts.

La primavera ja és aquí, s’acosta Sant Jordi i ja estem a punt de celebrar-lo amb tots vosaltres! Aquest any estarem a la Plaça Molina de Barcelona venent llibres i roses solidàries! Ens encantaria poder compartir aquest dia amb tots vosaltres!

Si no pots passar-t’hi, et convidem a entrar a la nostra web i regalar una rosa virtual o un llibre de contes africans, també fan il·lusió rebre’ls i és tan fàcil com fer un click aquí. El teu suport es destinarà a la compra de material escolar per infants de Senegal.

Moltes gràcies i feliç Sant Jordi

Mònica Solé de la Llera
Directora

PRODUCCIÓ RAMADERA SOSTENIBLE A KOLDA


Durant el 2014 i part del 2015 gràcies a una subvenció de l’Agència Espanyola de Cooperació, recolzarem el sector ramader de la Regió de Kolda. L'objectiu és donar suport a  la preservació i la comercialització de petits remugants i aus de corral mitjançant una acció transversal articulada en 3 objectius:  - Vetllar per a la seguretat i preservació del bestiar tradicional mitjançant la lluita contra les malalties animals; millorar la producció caprina, ovina i aviar mitjançant l'adopció de bones pràctiques per part dels ramaders; i l’enfortiment de les capacitats de les dones i les seves organitzacions com a productores ramaderes directes.

NUTRICIÓ INFANTIL I ACCÉS A L’EDUCACIÓ


Les nenes i els nens dels poblats de la nostra zona de intervenció pateixen grans carències nutricionals i l'accés a l’educació es casi inexistent (un 60% de la població és analfabeta. Per donar resposta a aquesta situació, amb el suport de Fundació Roviralta es reforçaran deu centres nutricionals i d’educació preescolar que permetran millorar les condicions de vida d'uns 400 infants i les seves famílies.

L’ESPORT: EINA DE DESENVOLUPAMENT

Ja hem fet la primera acció a Senegal per facilitar el dret a l’educació i a la salut a través del basquetbol, si en vols saber més i fer-ne difusió no dubtis a mirar-te aquest vídeo, segur que et sorprendrà! 

Un projecte que té el suport d’Euroleague i del Sitapha Savané com ambaixador del projecte!
Gràcies! Només amb gent com tu és possible canviar el món.

Si vols col.laborar amb la Fundació Guné o vols més informació entra a la nostra web: www.fundaciogune.org, envia'ns un e-mail a projectes@fundaciogune.org o truca'ns al 933 683 400 .
Doná un Like
Doná un Like
Doná un Follow
Doná un Follow
Visita'ns!
Visita'ns!
Subscriu-te!
Subscriu-te!
© 2014 *|LIST:COMPANY|*, todos los derechos reservados. 


Avís legal de protecció de dades:
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 sobre Protecció de Dades a caràcter Personal, la Fundació Privada Guné comunica a l'interessat que les seves dades estan recollides a un fitxer responsabilitat de Fundació Privada Guné, la seva finalitat es disposar de les dades dels socis i amics de las Fundació Privda Guné i facilitat i mantenir la comunicació amb els mateixos. L'interessat pot exercí els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel.lació; per exercir els seus drets només a de dirigir-se per escrit a la Fundació Privada Guné o enviar un mail sol.licitant aquesta informació, correcció o anulació a la següent adreça mail projectes@fundaciogune.org. donar-me de baixa d'aquesta llista o actualitzar les meves preferències de subscripció.

Email Marketing Powered by Mailchimp