Copy
Col.labora amb la Fundació i emporta't un producte de comerç just!
Logo Fundacio Gune 10 años


Butlletí Maig 2015
EDITORIAL

No podíem començar millor aquest nou trimestre! I és que posarem en marxa tres grans projectes que han merescut la confiança dels seus finançadors. Els tres són en sectors ben diferents. Per primera vegada executarem un projecte que vetlla per la transparència i el bon govern, iniciativa que es durà a terme amb el suport de l’Agència Espanyola de Cooperació. També endegarem un projecte de seguretat alimentària finançat amb el suport d’Obra Social “la Caixa” i que permetrà a 7.150 persones tenir accés a una alimentació de qualitat mitjançant el foment dels seus propis recursos. I, per últim, una iniciativa que lluita pel dret universal a una educació de qualitat i sense violència finançat per l’Agència Catalana de Cooperació i que beneficiarà a 1.500 noies adolescents.
 
Aquest cop sí que ens hem de felicitar, a nosaltres i a tots els que ens doneu els ànims i les forces per seguir treballant pel que ens apassiona: identificar necessitats amb els nostres socis locals i trobar les eines i els recursos per fer-hi front i donar-hi solució.

Gràcies novament pel vostre suport,

Mònica Solé de la Llera
Directora

PROJECTE DE SEGURETAT ALIMENTÀRIA
El projecte de 28 mesos de durada, té com a objectiu principal garantir el dret a la seguretat alimentària de 7.150 persones de la regió de Kolda, una de les més pobres del Senegal. Les capacitacions tècniques, l'accés a aigua i equipament bàsic permetrà augmentar la producció d'hortalisses i les campanyes de vacunació d’aus i petits remugants augmentarà la ingesta de proteïna de les poblacions més vulnerables.
 
Per tal que el projecte sigui viable, s’ha tingut en compte un enfocament inclusiu i participatiu.

Amb el suport d'Obra Social la Caixa.
LLUITA CONTRA L'ABANDÓ ESCOLAR DE NOIES ADOLESCENTS
Promoure el dret a l’educació secundària gratuïta, de qualitat i sense violència a les aules és l’objectiu principal del projecte. Aquesta iniciativa finançada amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació per una durada de 12 mesos, es durà a terme a 7 instituts de la ciutat de Kolda beneficiant 1500 noies.
 
Les activitats que durem a terme contribuiran a assolir certes transformacions socials i a construir unes relacions més igualitàries entre homes i dones.

Membres representants d’organitzacions escolars que vetllen per l’educació de qualitat i sense violència han participat en la identificació dels problemes principals i la proposta de solucions: formacions, tallers de treball i jornades de sensibilització a tota la comunitat educativa per garantir la permanència a les aules.
PROMOCIÓ DEL BON GOVERN LOCAL I DE LA CIUDADANIA A LA REGIÓ DE KOLDA
El projecte, d'una durada de 24 mesos, té com a objectiu millorar la governança local i la participació ciutadana en 5 municipis de la regió de Kolda. La proposta, s'estructura entorn de tres eixos d'actuació: Establir nous mecanismes de bon govern a fi d'augmentar la interacció govern-ciutadania; augmentar la paritat entre homes i dones en l'acció política local, crear i consolidar espais de trobada entre organitzacions, societat civil i autoritats locals, amb la finalitat de fomentar la participació ciutadana.

Amb el suport de l'Agència Espanyola de Cooperació al Desenvolupament.
DIFUSIÓ, SENSIBILITZACIÓ I DIÀLEG SOBRE LA TEMÀTICA MIGRATORIA
Fundació Guné s'ha sumat al col.lectiu de CineMigrante per fer realitat la "2ª Mostra Internacional de Cine i Formació en Drets Humans de les persones migrants".

La Mostra té l'objectiu de generar un espai de difusió, sensibilització i diàleg sobre la temàtica migratoria. Tindrà lloc del 27 d'Octubre a l'1 de Novembre a diferents seus de la ciutat de Barcelona.

Tota la programació es pot trobar a:
www.cinemigrante.org/barca2015

Us hi esperem!
2a. Muestra CineMigrante BARCELONA 2015 - SPOT
Gràcies! Només amb gent com tu és possible canviar el món.

Si vols col.laborar amb la Fundació Guné o vols més informació entra a la nostra web: www.fundaciogune.org, envia'ns un e-mail a projectes@fundaciogune.org o truca'ns al 933 683 400 .
Dona un Like
Dona un Like
Dona un Follow
Dona un Follow
Visita'ns!
Visita'ns!
Subscriu-te!
Subscriu-te!
© 2015 Fundación Guné, tots els drets reservats. 


Avís legal de protecció de dades:
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 sobre Protecció de Dades a caràcter Personal, la Fundació Privada Guné comunica a l'interessat que les seves dades estan recollides a un fitxer responsabilitat de Fundació Privada Guné, la seva finalitat es disposar de les dades dels socis i amics de las Fundació Privda Guné i facilitat i mantenir la comunicació amb els mateixos. L'interessat pot exercí els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel.lació; per exercir els seus drets només a de dirigir-se per escrit a la Fundació Privada Guné o enviar un mail sol.licitant aquesta informació, correcció o anulació a la següent adreça mail projectes@fundaciogune.org. donar-me de baixa d'aquesta llista o actualitzar les meves preferències de subscripció.

Email Marketing Powered by Mailchimp