Copy
Col.labora amb la Fundació i emporta't un Euroafrican, la moneda solidària!
Logo Fundacio Gune 10 añosButlletí Febrer 2015

EDITORIAL

L’escenari del 2014 ha continuat sent complicat dins l’àmbit de la cooperació per la reducció de fons destinats a l’ajuda al desenvolupament. Les ONG's hem hagut d’assumir més responsabilitats per seguir avançant en el nostre compromís amb les poblacions més empobrides.
 
Per l’any 2015 tenim grans reptes al davant. Enfrontar-se a la pobresa i la injustícia, avui més que mai, exigeix una combinació d’experiència i de feina ben feta, de passió i de compromís. Puc afirmar que disposem d’una bona dosi de tot això. Una capacitat que, sumada a la il·lusió i la confiança de les persones que col·laboreu amb Fundació Guné, permet que milers de dones, homes i infants de la regió de Kolda puguin mirar al futur amb més esperança.
 
Us animem a llegir la memòria de les nostres activitats del 2014  que dóna compte de com hem guanyat en eficiència en els nostres programes, per minimitzar l’impacte de la reducció de fons a les poblacions beneficiàries.
 
Gràcies novament pel vostre suport,

Mònica Solé de la Llera
Directora

ELS NOSTRES 10 ANYS EN IMATGES

Gaudiu amb nosaltres dels resultats assolits en aquests primers 10 anys de treball al Senegal, fent un click a l'enllaç següent: Fundacio Guné 10 anys
 

CAMPANYES DE VACUNACIÓ A SENEGAL


A la Regió de Kolda, Senegal, un 90% de les aus de corral i petits remugants mor a causa d'epidèmies com la Newcastle o la pesta de Petits remugants.

Davant d'aquesta realitat, la Fundació Guné ha executat una campanya de vacunació a més de 15.000 aus de corral i petits remugants durant el darrer trimestre del 2014  amb l’objectiu de preservar el bestiar tradicional i contribuir a la seguretat alimentària de les poblacions. Aquesta campanya ha estat executada en la seva major per camperoles, prèviament formades en tècniques de vacunació.

L'acció s'emmarca dins del projecte "Desenvolupament rural i foment d’una producció ramadera sostenible a la regió de Kolda” finançat amb el suport de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament.
 

SORTEIG DE NADAL

Billetes Euroafricans
Pel sorteig de Nadal d’enguany, l'empresa de productes gourmet Querida Carmen ens va obsequiar amb una de les seves cistelles solidàries amb  productes de primeríssima qualitat amb la finalitat d'aconseguir fons per millorar la seguretat alimentària de les poblacions rurals de la Regió de Kolda, Senegal.
 
Gràcies a "Querida Carmen" i totes les persones que han participat en el sorteig hem recaptat un total de 1.000 euros, que han estat destinats a la compra de llavors de qualitat i petit material agrícola perquè 5 cooperatives de dones puguin cultivar les seves hortes i assegurar l'alimentació de la seva família durant l'època seca.    Se n’han beneficiat un total de 150 famílies!
 
Gràcies! Només amb gent com tu és possible canviar el món.

Si vols col.laborar amb la Fundació Guné o vols més informació entra a la nostra web: www.fundaciogune.org, envia'ns un e-mail a projectes@fundaciogune.org o truca'ns al 933 683 400 .
Dona un Like
Dona un Like
Dona un Follow
Dona un Follow
Visita'ns!
Visita'ns!
Subscriu-te!
Subscriu-te!
© 2015 Fundación Guné, tots els drets reservats. 


Avís legal de protecció de dades:
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 sobre Protecció de Dades a caràcter Personal, la Fundació Privada Guné comunica a l'interessat que les seves dades estan recollides a un fitxer responsabilitat de Fundació Privada Guné, la seva finalitat es disposar de les dades dels socis i amics de las Fundació Privda Guné i facilitat i mantenir la comunicació amb els mateixos. L'interessat pot exercí els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel.lació; per exercir els seus drets només a de dirigir-se per escrit a la Fundació Privada Guné o enviar un mail sol.licitant aquesta informació, correcció o anulació a la següent adreça mail projectes@fundaciogune.org. donar-me de baixa d'aquesta llista o actualitzar les meves preferències de subscripció.

Email Marketing Powered by Mailchimp