Copy

Nog plekken beschikbaar voor KIMO congres 9 oktober


Op 9 oktober is het jaarlijkse congres van KIMO International. Dit jaar vindt het congres zoals u wel zult weten plaats in Nederland in Noordwijk. Het congres is vrij toegankelijk voor al onze leden, bestuurders en ambtelijk medewerkers en onze directe partners. Inschrijven is nog mogelijk en kan direct bij Karin van der Valk
Lees meer

Kustontmoeting Katwijk


Zaterdag 17 september was in Katwijk de derde en laatste kustbijeenkomst, waar "baywatchers" hun inbreng konden geven voor het kustpact.  KIMO was hierbij om te horen wat er speelt. Het thema is van groot belang voor kustgemeenten en het is daarom raadzaam om als gemeentelijke vereniging op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.
Lees meer

Bio Plastic,


Veruit het grootste deel van het marine zwerfafval bestaat uit Plastic, sinds de petrochemische plastics in de jaren 60 werden toegepast heeft plastic een vogelvlucht genomen. Plastic is nu niet meer weg te denken, maar levert ook veel problemen doordat het slecht afbreekt en niet van hernieuwbare grondstoffen wordt vervaardigd. Een oplossing die we steeds vaker horen is Bio plastic, maar wat is dat nu en is het ook duurzaam en milieu vriendelijk?
Lees meer
Copyright © 2015 KIMO Nederland en België, All rights reserved.

KIMO Nederland & België, De milieu en veiligheidsorganisatie voor kustgeoriënteerde gemeente

Ons adres is:
Postbus 325
1940 AH, Beverwijk


abonnement opzeggen    update abonnementsinstellingen 

Email Marketing Powered by Mailchimp