Copy
Ondanks de thuiswerkmaatschappij zijn er vanuit KIMO allerlei ontwikkelingen te melden. We brengen u op de hoogte van een nieuw verschenen rapport en de gewijzigde planning in Coronatijd. Tenslotte kunt u lezen hoe de Wadden en de Schelde plasticvrij gemaakt worden en waar de lading nieuwe big bags is.
19 ideeën voor netafval

Een nieuw KIMO rapport en best practices guide voor vissers en havens staat online. Het rapport en de gids zijn samengesteld door KIMO Denemarken en KIMO Internationaal. Ook het Nederlandse secretariaat heeft bijgedragen door interviews af te nemen met havenmeesters en vissers.

Lees meer
Share Share
Tweet Tweet
Share Share
Forward Forward
KIMO in Corona tijd

Het zijn bijzondere tijden. Net als velen van u werken wij van het secretariaat ook vanaf huis. Het is heel jammer dat wij nu geen persoonlijke afspraken meer kunnen maken en u persoonlijk kunnen ontmoeten. Want, door de situatie zijn de fysieke vergaderingen opgeschort, maar deze worden wanneer mogelijk vervangen door een digitale variant.
Lees meer
Share Share
Tweet Tweet
Share Share
Forward Forward
Nieuwe voorraad big bags onderweg! 

In 2019 is het heel hard gegaan met de big bags van Fishing for Litter. Er is dan ook een record hoeveelheid afval opgehaald. In totaal wel 547 ton ten opzichte van een jaarlijks gemiddelde van ongeveer 300 ton. Alle havens hebben op dit moment nog big bags in voorraad, maar wees zuinig op je zakken; de nieuwe levering is onderweg en wordt verwacht in juni.  
Volg het schip (MOL GUARDIAN) met de big bags
Wadden en Schelde plastic vrij

Plasticvrije Wadden en Schone Schelde zijn twee samenwerkingsverbanden die werken aan een plasticvrije omgeving. KIMO is nauw betrokken bij deze initiatieven en houdt u graag op de hoogte. Schoonmaakacties zijn tijdelijk uitgesteld, maar de nieuwe ideeën voor een plasticvrije zeeën blijven opborrelen.
Lees meer
Share Share
Tweet Tweet
Share Share
Forward Forward
Copyright © 2015 KIMO Nederland en België, All rights reserved.

KIMO Nederland & België, De milieu en milieuveiligheidsorganisatie voor kustgeoriënteerde gemeenten

Ons adres is:
Postbus 325
1940 AH, Beverwijk


abonnement opzeggen    update abonnementsinstellingen 

 This email was sent to <<Wat is uw e-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KIMO Nederland en België · Stationsplein 48 b · Beverwijk, Noord-Holland 1948 LC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp