Copy
In deze laatste nieuwsbrief van 2020 kunt u lezen over containerverlies en regelgeving, voortgang van de Green Deal Visserij voor een Schone Zee als programma, de KIMO-webinar 'Balans van het strand' en een verslag van het KIMO bestuursoverleg. En u kunt een verjaardagskalender schone stranden bestellen. Wij wensen u veel leesplezier en alvast fijne kerstdagen en de beste wensen voor 2021!
KIMO bespreekt containerverlies om toekomstige milieuvervuiling te voorkomen

Verlies van zeecontainers is een groot probleem, wereldwijd. Niet zozeer door het verlies van goederen op zich maar wel wat deze goederen met het zee- en kustmilieu doen. Begin december verloor het containerschip de ONE Apus meer dan 1800 containers. Dit verlies vond weliswaar plaats midden op de Stille Oceaan maar is voor KIMO wel aanleiding om dit onderwerp weer te bespreken.
Lees meer
Share Share
Tweet Tweet
Share Share
Forward Forward
Green Deal wordt Programma Visserij voor een Schone Zee

De Green Deal Visserij voor een Schone Zee beleefde in 2020 zijn zesde jaar. Een jaar waarin ondanks de uitbraak van het Corona virus veel is gebeurd. De leden van de Green Deal hebben besloten om de activiteiten in 2021 voort te zetten voor weer een periode van drie jaar in de vorm van een programma Visserij voor een Schone Zee.
Lees meer
Share Share
Tweet Tweet
Share Share
Forward Forward
Webinar 'Balans van het strand'

Op 10 december werd het KIMO-webinar met de titel ‘De balans van het strand’ gehouden. 35 deelnemers waaronder veel gemeenten wisselden ideeën uit. Wat zijn nu de behoeften van gemeenten en wat zou de rol van de rijksoverheid moeten zijn? Met deze ideeën zal KIMO een aanzet doen voor activiteiten om de komende jaren mee aan de slag te gaan binnen het programma voor schone stranden.
Lees meer
Share Share
Tweet Tweet
Share Share
Forward Forward
Algemeen Bestuursoverleg

Voorafgaand aan het webinar ‘De Balans van het Strand’, was er het najaarsoverleg van het Algemeen Bestuur. Hier werd een overzicht gegeven van de uitgevoerde activiteiten in 2020. Verder zijn de relevante kustzaken van gemeenten besproken en zijn de begroting en het werkplan voor 2021 goedgekeurd. Voor 2021 zijn er twee AB-overleggen gepland.
Lees meer
Share Share
Tweet Tweet
Share Share
Forward Forward
Green Deal Schone Stranden Verjaardagskalender

In januari verschijnt de Green Deal Schone Stranden Verjaardagskalender, met allemaal initiatieven die het strand een stukje schoner maken. De kalender wordt 1000 keer gedrukt en verspreid onder de Green Deal-partners, paviljoenhouders en leveranciers, zodat we elkaar nog beter kunnen vinden.

Wilt u ook zo een gave kalender per post ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in via onderstaande knop. De gegevens worden alleen gebruikt voor het verzenden van de kalender en worden daarna verwijderd.
Bestel de verjaardagskalender
Copyright © 2015 KIMO Nederland en België, All rights reserved.

KIMO Nederland & België, De milieu en milieuveiligheidsorganisatie voor kustgeoriënteerde gemeenten

Ons adres is:
Postbus 325
1940 AH, Beverwijk


abonnement opzeggen    update abonnementsinstellingenThis email was sent to <<Wat is uw e-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KIMO Nederland en België · Stationsplein 48 b · Beverwijk, Noord-Holland 1948 LC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp