Copy
KIMO is een netwerkorganisatie. De overleggen gaan onvermoeibaar door, alleen wel voornamelijk vanachter de computer. Het KIMO-congres zal dit jaar ook online plaatsvinden via een Interactief Webinar. Voor de uitreiking van certificaten voor de deelnemers aan Fishing for Litter is een uitzondering gemaakt. Lees er alles over in deze nieuwsbrief.
Het najaarscongres is speciaal bedoeld voor bestuurders van kustgemeenten en ambtelijke en particuliere strandbeheerders.
Aanmelden KIMO Najaarscongres
Uitreiking certificaten Fishing for Litter

Afgelopen maand hebben deelnemers van Fishing for Litter in de havens IJmuiden, Den Helder, Texel, Harlingen, Stellendam en Vlissingen certificaten uitgereikt gekregen door de plaatselijke wethouders. De vissers krijgen het certificaat uit blijk van waardering voor een enorme maatschappelijke dienst: afval vissen uit zee. 
Lees meer
Share Share
Tweet Tweet
Share Share
Forward Forward
KIMO international najaarsoverleggen

Dit jaar waren KIMO’s Internationale Dagelijks Bestuursoverleg en de Internationale Ledenraadsvergadering, net als zoveel andere overleggen niet live maar via de computer. Tweeënveertig vertegenwoordigers van kustgemeenten uit Denemarken, Duitsland, Nederland, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk en Zweden (alleen België en Litouwen ontbraken) bespraken o.a. de aanpak van afvalwater van scrubbers op zeeschepen en het gebruik van plastic confetti.
 
Lees meer
Share Share
Tweet Tweet
Share Share
Forward Forward
KIMO schrijft Georgische Nationale Strategie voor het Zeemilieu

Afgelopen maand legde KIMO's secretaris, Dhr. Mannaart de laatste hand aan het voorstel voor een Nationale Strategie en Actieprogramma voor het zeemilieu (NMES&A) voor Georgië. Op 7 oktober 2020 werd de strategie via een Zoom bijeenkomst gepresenteerd en met enthousiasme ontvangen door staatssecretaris Mw. Nino Tandilashvili.
Lees meer
Share Share
Tweet Tweet
Share Share
Forward Forward
Even voorstellen: Sofie de Groot

Mijn naam is Sofie de Groot en ik ben stagiair bij KIMO Nederland en België. Tijdens mijn stage houd ik mij bezig met een project om de vervuiling van net cuttings te verminderen. Ik bezoek havens en interview vissers over de oplossingen om een actieplan te schrijven. 

Ik ben 21 jaar en woon in Beverwijk. Ik heb altijd een liefde voor de kust gehad. Al mijn hele leven ga ik elke zomer naar mijn strandhuisje en geniet ik van de frisse lucht en de zee. Door mijn interesse in de kust ging ik de bachelor Kust- en Zeemanagement volgen op het Van Hall Larenstein in Leeuwarden. De 10-weken oriëntatiestage bij KIMO leert mij veel over het werkveld. In de volgende nieuwsbrief hoop ik de resultaten van de stage te presenteren. 
Copyright © 2015 KIMO Nederland en België, All rights reserved.

KIMO Nederland & België, De milieu en milieuveiligheidsorganisatie voor kustgeoriënteerde gemeenten

Ons adres is:
Postbus 325
1940 AH, Beverwijk


abonnement opzeggen    update abonnementsinstellingenThis email was sent to <<Wat is uw e-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KIMO Nederland en België · Stationsplein 48 b · Beverwijk, Noord-Holland 1948 LC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp