Copy

Gemeente Texel ondertekent Green Deal Visserij


Op het HavenVIStijn in Oudenschild is het project "Het is wel pluis” feestelijk voortgezet. Ter ere van dit project  is de Gemeente Texel toegetreden tot de Green Deal Visserij voor een Schone Zee. Wethouder mevrouw Hennie Huisman Peelen tekende de Green Deal namens Texel en KIMO bestuurslid mevrouw Jacqueline van Dongen tekende namens KIMO, uitvoerende partij van de Green Deal.
Lees meer

Programma AGM Noordwijk online

Nog twee maanden en dan wordt in Noordwijk de jaarlijkse algemene ledenvergadering (AGM /Annual General Meeting) van KIMO International gehouden. Om u van alle informatie te voorzien hebben we een programmapagina aangemaakt op onze website. Hierop vindt u de komende weken alle relevante informatie met betrekking tot de AGM.

Lees meer

KIMO host Global Development Goal bijeenkomst.


Op 30 juni organiseerde KIMO in samenwerking met de Global Goals Accelerator een bijeenkomst over Doel 14 en 15. Als vereniging van kustgemeenten staat KIMO aan de lat voor de uitvoering van Doel 14, behoud en bescherming van zeeën en oceanen. Ook Doel 15, behoud van ecosystemen en behouden van diversiteit, sluit goed aan op de werkzaamheden van KIMO. 
Lees meer
Copyright © 2015 KIMO Nederland en België, All rights reserved.

KIMO Nederland & België, De milieu en veiligheidsorganisatie voor kustgeoriënteerde gemeente

Ons adres is:
Postbus 325
1940 AH, Beverwijk


abonnement opzeggen    update abonnementsinstellingen 

Email Marketing Powered by MailChimp