Copy
Uitnodiging presentatie YALP 10 september 2018
WTC Business Club Arnhem Nijmegen
 

Plezier als businessmodel

Yalp deelt haar ervaringen over internationaal zakendoen

Geachte <<Tussenvoegsel>> <<Achternaam>>,

De zomer komt weer langzaam tot bedaren, vakanties zijn afgerond en we gaan weer terug in het vertrouwde werkritme. Tenminste: wanneer u niet naar onze bijeenkomst op 10 september komt. Komt u wel, dan garanderen we u een speelse bijeenkomst, want dan neemt Ben Admiraal van YALP, het bedrijf dat van spelen zijn Core Business heeft gemaakt, u mee langs het pad dat zij hebben bewandeld in het zoeken en vinden van geschikte distributiekanalen voor de verschillende landen waar zij zaken mee doen.


 YALP
Bij Yalp worden bijzondere sport- en speeltoestellen voor de buitenruimte ontwikkeld en geproduceerd én verkocht over de hele wereld. Dat doen zij vanuit één basisgedachte: buiten spelen moet leuk zijn! Zó leuk, dat kinderen vanzelf achter de computer weg willen en buiten met andere kinderen willen spelen. Bij Yalp zijn ze er van overtuigd dat alles wat je met plezier doet, een succes kan worden. Dat geldt voor kinderen, maar ook voor de mensen binnen Yalp. Met plezier gaat het werk vanzelf. Bij Yalp geloven ze zelfs zo sterk in de kracht van spelen, dat dat in de naam terug te vinden is. Want had u al gezien dat Yalp het omgekeerde van 'Play' is?

De interactieve speeltoestellen van YALP


Internationaal succes

Aan de basis van het internationale succes van Yalp ligt een heldere filosofie. Ben Admiraal vertelt u er alles over. En over de eer die Yalp te beurt is gevallen in 2016, toen ze de Export Award Oost-Nederland ontvingen. Een award die jaarlijks uitgereikt word door het World Trade Center Twente en het World Trade Center Arnhem-Nijmegen, aan een bedrijf of organisatie in Oost-Nederland, dat zich heeft onderscheiden op het gebied van internationalisering.

Komt u naar deze speelse en inspirerende bijeenkomst? Aanmelden kan met de knoppen hieronder.

Graag tot maandag 10 september!

Met vriendelijke groeten,
Word Trade Center Business Club Arnhem Nijmegen

 
Joyce Leeftink Saviëlle Roemeling
Voorzitter Bestuurslid

 

Inspirerende lezing van Yalp

Maandag 10 september 2018
Locatie: WTC Arnhem Nijmegen
Aanvang 16.30 uur
Vermoedelijke eindtijd: ca. 19:30 uur


Na aanmelding krijgt u een bevestiging.
Ja,
ik ben aanwezig op 10 september
Nee,
ik ben niet aanwezig op 10 september 
Email
Email
Website
Website
Copyright © 2018 World Trade Centre Business Club Arnhem Nijmegen, All rights reserved.


verwijder mij van deze lijst    update mijn gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp