Copy
Uitnodiging bijeenkomst "Handel met Canada en de voordelen van CETA." WTC Business Club Arnhem Nijmegen


Handel met Canada
en de voordelen van CETA


Op 28 maart hebben we een bijzondere middag gepland, met als thema "Handel met Canada en de voordelen van CETA". In samenwerking met de Canadese Ambassade krijgt u meer info over Canada en het handelsverdrag (CETA) tussen de Europese Unie (EU), de landen van de EU en Canada.

Het handelsverdrag CETA biedt Nederlandse ondernemers vele voordelen, waaronder een aanzienlijke verlaging van importheffingen, verbeterde toegang tot de Canadese markt voor dienstverleners en overheidsaanbestedingen en het afschaffen van onnodige controles aan de grens. CETA draagt zo bij aan het makkelijker en goedkoper maken van handelen met Canada.

CETA biedt kansen voor verschillende sectoren waarvoor het voorheen moeilijk was om voet aan Canadese grond te krijgen. De informatie die u op deze bijeenkomst krijgt kan interessant zijn wanneer u nu al zakelijke banden heeft met Canada of die op termijn wilt opstarten.


 
Deze bijeenkomst is de eerste in een serie Export Cafés, die tweemaandelijks vanuit het GO4EXPORT programma zullen worden georganiseerd in het WTC. GO4EXPORT helpt ondernemers bij internationaal ondernemen in Gelderland en Overijssel.
 
Laat u informeren over de mogelijkheden van handel met Canada en de voordelen van CETA en kom naar de bijeenkomst op 28 maart. Zet de datum vast in uw agenda, meer informatie volgt uiterlijk eind februari.


Save the date!

28 maart 2019
Locatie: WTC Arnhem Nijmegen


Graag tot ziens op 28 maart!

Met vriendelijke groeten,
Word Trade Center Business Club Arnhem Nijmegen

 
Joyce Leeftink Saviëlle Roemeling
Voorzitter Bestuurslid
Email
Email
Website
Website
Copyright © 2019 World Trade Centre Business Club Arnhem Nijmegen, All rights reserved.


verwijder mij van deze lijst    update mijn gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp