Copy
Velkommen til årsmøtet! I dette nyhetsbrevet kan du lese om hva lokallaget har å tilby tross pandemien. I tillegg finner du nye eller oppdaterte artikler som handler om jobb og jobbsøk, tv-tips og tilpasset informasjon om koronavaksinen. 
View this email in your browser 

Årsmøtet arrangeres 7. juni - har du fått innkallingen? 

En e-post med link til innkallingen ble sendt til alle i Akershus som står oppført med e-postadresse i medlemsregisteret. Det mangler noen e-postadresser i registeret, og vi fikk også noen feilmeldinger. Sjekk spamfilteret, reklamefanen i gmail osv. Hvis du har betalt medlemskontingenten men ikke har fått en e-post fra oss, ta kontakt slik at vi kan sjekke og oppdatere medlemsregisteret. 

Innkallingen med informasjon om påmelding finner du her.  

Hva skjer i lokallaget?

Den viktigste oppgaven vi alle har er å begrense spredningen av koronaviruset. Det betyr at det skjer mindre enn vanlig i lokallaget, men vi kan likevel tilby: 
- Likepersonstjenester via facebook, e-post eller tlf.   
- Tips om eksterne kurs.
- Tips om eksterne fritidstilbud
- Besøk på Høyt og Lavt i september.

P.S. Her finner du informasjon om hva vi hadde å tilby før pandemien startet. Hvis det er noe du brenner for, ta kontakt! Vi ønsker oss flere frivillige!  

Om jobb og jobbsøk

"10 ting vi lærte om jobb og jobbsøk" er en klassiker fra arkivet som ble oppdatert med nye linker i 2021.  

Vårens tv-tips

Når vi må holde oss hjemme på grunn av pandemien, bruker vi ofte mer tid foran tv-skjermen. Da er det fint å få tips om autisme-relaterte tv-serier og filmer. Les mer i "Nytt år, nye muligheter på tv. 

Tilpasset informasjon om koronavaksinen

Nå har vaksinering mot korona endelig begynt, og mange personer på autismespekteret vil etter hvert få behov for tilpasset informasjon om det å få en vaksine og hvorfor. I "Korona-relatert visuell støtte" finner du bl.a. lettlest vaksineinformasjon fra kompetansemiljøet NAKU og litt om hjemmevaksinering.  
Copyright © 2021 Autismeforeningen i Norge, Akershus lokallag, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp