Copy
Hvis du er betalende medlem skal du ha fått julebrevet fra lokallagets leder rett før jul. Vi sender det på nytt nå til alle som abonnerer på nyhetsbrevet, bl.a. som en påminnelse om følgende frister:  Godt nytt år!

Kjære medlem,

Etter to år med nedstengning og få aktiviteter har det vært veldig hyggelig å treffe så mange av dere igjen. Vi har fått til sansevennlig kino -- to ganger til og med – vårt årlige arrangement i klatreparken Høyt og Lavt og et stand up-show med Hannah Gadsby da hun var en tur innom Norge. Svømming og Aspergertreff har vi også fått til.

Nå nærmer det seg jul og nyttår med alle de endringer og tradisjoner det bringer med seg og det som er så fint er at ikke alle har de samme tradisjonene. Her i huset blander vi lett fra tre forskjellige land og serverer den maten som gjør at det blir jul for oss. Andre forbereder og feirer på sin måte. Kanskje man kan skape noen nye tradisjoner også?

Vi håper alle får en fin tid fremover og at vi sees igjen i januar. Da starter vi opp med badetilbud allerede 4. januar og en medlemsdag på Teknisk museum 15. januar

Minner samtidig om at årsmøtet blir mandag 13. februar 2023. Ønsker du å ta opp saker må disse sendes inn til oss 6 uker i forveien (9. januar). Invitasjon med sakspapirer sendes ut 14 dager før årsmøtet.

God jul og godt nyttår,
Leder Kirsten og resten av styret i Akershus lokallag 

HAR DU LYST TIL Å HJELPE OSS?

Lokallaget er fullstendig avhengig av frivillig innsats og dugnadsånd, og vi håper at flere og flere får lyst til å bidra! Det trenges ingen forkunnskaper for å bli med, utover interesse og engasjement. Send en e-post til valgkomitéen på grethe@kystlag.net hvis du er interessert i styrearbeid, eller til akershus@autismeforeningen.no hvis du har lyst til å bidra på andre måter. Det er uforpliktende å melde interesse. Vi håper å høre fra akkurat DEG!
KLIKK HER FOR TIPS OM EKSTERNE KURS (BÅDE FYSISKE OG DIGITALE).
KLIKK HER FOR TIPS OM EKSTERNE FRITIDSTILBUD I OSLO OG AKERSHUS
Facebook
Website
Copyright © 2023 Autismeforeningen i Norge, Akershus lokallag, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp