Copy
Velkommen til "Kompetente foreldre" på nettet, et gruppekurs for voksne med Asperger, årsmøtet og kanskje et par andre aktiviteter i løpet av denne koronapregede høsten. Husk at våre frivillige fortsatt er tilgjengelige og at vi har mange nyttige ressurser på nettsiden vår, f.eks. tv-tips og visuell støtte
View this email in your browser 

Hva skjer i fylkeslaget?

Den viktigste oppgaven vi alle har er å begrense spredningen av koronaviruset. Fylkeslaget følger  Folkehelseinstituttets råd for arrangementer, og vi har valgt å droppe storslåtte, innendørs arrangementer i år. Vi kan likevel tilby: 
- "Kompetente foreldre" på nettet.
- Gruppekurs for voksne med diagnose (én ledig plass).
- Årsmøte. Nærmere informasjon kommer.
- Info om eksterne kurs og aktiviteter, f.eks. et søskentilbud i Asker, Lillestrøm og Oslo. 

I tillegg håper vi å arrangere et par digitalte treff og foredrag og kanskje en familieaktivitet som foregår ute. Husk at vi alltid er tilgjengelig på facebook, epost og telefon. Se neste punkt.  

Vi er fortsatt tilgjengelig!  

Våre frivillige er tilgjengelige på både epost og telefon (akershus@autismeforeningen.no, tlf. 414 21 202). Vi har også facebookgrupper for foreldre i hver del av fylket: NB: Innlegg i gruppene kan ikke leses av utenforstående, og alle som deltar har taushetsplikt. Likevel er det alltid lurt å være forsiktig med å dele sensitive opplysninger på facebook.  

Velkommen til "Kompetente foreldre"! 

Har du som mamma/pappa lyst på å bli bevisst på egne ressurser og finne løsninger for en bedre hverdag? Da er "Kompetente foreldre" noe for deg. Høstens tilbud baseres på digitale treff ledet av fylkeslagets egne erfarne ledere. Les mer i invitasjonen og send påmelding i dag!   

Høstens tv-tips

Enten du liker å se på dokumentarfilmer, underholdningsfilmer eller tv-serier har vi mange spennende forslag for hele familien i "Høstens tv-tips."    
  

Praktiske tips i koronaperioden 

I "Korona-relatert visuell støtte" finner du alt fra kommunisasjonsark med piktogrammer til verktøy for smertevurdering. 

 
Copyright © 2020 Autismeforeningen i Norge, Akershus lokallag, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp