Copy
Velkommen til Høyt og Lavt 20. august og gruppekurset for voksne med ASD 10. august. Send påmelding så snart som mulig, helst innen 5. august. 
View this email in your browser 

HØYT OG LAVT 

Hvor: Høyt og Lavt i Lillestrøm kommune 
Når:   lørdag 20. august, kl. 14-18 

Hjertelig velkommen til Høyt og Lavt! Her kan deltakere i alle aldre oppleve noe fint, enten de følger løypene høyt oppe i trærne eller koser seg på bakkenivå i den store og vakre skogen. Les mer i invitasjonen 

GRUPPEKURS FOR VOKSNE MED ASPERGER E.L.

Hvor: Spiss i Lørenskog 
Når:   1-2 onsdagskvelder i måneden. Oppstart 10. august. 

Målgruppa er kvinner og menn fra 19 år og oppover (helst ikke lenger elev på videregående skole). Det viktigste er at deltakerne er motivert til å delta selvstendig. Det er fortsatt noen få ledige plasser på kurset, og vi tar imot søknader både før og etter oppstart. Les mer i invitasjonen 

HVA SKJER I LOKALLAGET?

Styret holder på å planlegge høstens aktiviteter, f.eks. fredagsbading på Sørvald i Sørum. Send en e-post til akershus@autismeforeningen.no hvis du har lyst til å være frivillig og bidra til fremtidige aktiviteter. 

Husk at foreldregruppene våre fortsatt er tilgjengelige på facebook, og at folk også kan ringe og snakke med én av våre frivillige på tlf. 414 21 202.  

ER NETTSIDEN TRYGG?

Vi har hørt at Microsoft Defender varsler mot nettsiden vår, sannsynligvis fordi nyhetsbrevene våre feilkategoriseres som søppelpost. Hvis du lurer på om en nettside er trygg (enten den som tilhører lokallaget eller andre), kan det være lurt å se hvordan den vurderes av Norton Safe Web. De vurderer nettsiden vår som trygg.
KLIKK HER FOR TIPS OM EKSTERNE KURS (BÅDE FYSISKE OG DIGITALE).
KLIKK HER FOR TIPS OM EKSTERNE FRITIDSTILBUD I OSLO OG AKERSHUS
Copyright © 2022 Autismeforeningen i Norge, Akershus lokallag, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp