Copy
Velkommen til skolewebinarer, julekino og livredningskurs! Send påmelding så snart som mulig.  
View this email in your browser 

SKOLEWEBINARER

Webinarene er gratis og åpen for alle. Årets temaer er ufrivillig skolefravær, tilrettelegging, styrker/interesseområder og sosial mestring. Merk kalenderen og send påmelding i dag: 

onsdag 12. oktober, kl. 15-17 (barneskole)
onsdag 2. november, kl. 15-17 (vgs)
mandag 14. november, kl. 15-17 (ungdomsskoler)

Vi trenger din hjelp til å nå ut til skoleansatte og andre som jobber med unge på autismespekteret. Del invitasjonen med potensielle deltakere. 

  

SANSEVENNLIG JULEKINO

Velkommen til «Teddybjørnens jul,» med lavere lyd og dempet lys i salen. Vi har hele kinosalen for oss selv! Les mer i invitasjonen

Når:    søndag 20. november, kl. 13 
Hvor:  ODEON Lillestrøm 

LIVREDNINGSKURS

Livredningskurset er åpent for alle (men særlig viktig for dere som ønsker plass på badetilbudet på Sørvald). Les mer om kurset i invitasjonen

Når:    fredag 4. november, kl. 17 
Hvor:  Sørvald i Sørum 

VI ER TILGJENGELIGE! 

Våre frivillige er tilgjengelige på både epost  (akershus@autismeforeningen.no) og telefon (414 21 202). Vi har også facebookgrupper for foreldre i hver del av fylket: NB: Innlegg i facebookgruppene kan ikke leses av utenforstående, og alle som deltar har taushetsplikt. Likevel er det alltid lurt å være forsiktig med å dele sensitive opplysninger på facebook.  

HAR DU LYST TIL Å HJELPE OSS?

Lokallaget er fullstendig avhengig av frivillig innsats og dugnadsånd, og vi håper at flere og flere får lyst til å bidra! Det trenges ingen forkunnskaper for å bli med, utover interesse og engasjement. Send en e-post til valgkomitéen på grethe@kystlag.net hvis du er interessert i styrearbeid, eller til akershus@autismeforeningen.no hvis du har lyst til å bidra på andre måter. Det er uforpliktende å melde interesse. Vi håper å høre fra akkurat DEG!
KLIKK HER FOR TIPS OM EKSTERNE KURS (BÅDE FYSISKE OG DIGITALE).
KLIKK HER FOR TIPS OM EKSTERNE FRITIDSTILBUD I OSLO OG AKERSHUS
Copyright © 2022 Autismeforeningen i Norge, Akershus lokallag, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp