Copy
Velkommen til årsmøtet! Vi arrangerer også fredagsbading, temakvelder og sansevennlig filmvisning (på Verdens autismedag 2. april). I artikkelen "Andre språk (other languages)" finner du informasjon om autismespekteret og rettigheter/tjenester på flere språk. P.S. Vi ønsker oss flere frivillige.
View this email in your browser 

VELKOMMEN TIL ÅRSMØTET 14. FEBRUAR! 

Vi har plass til 15 deltakere på Scandic Lillestrøm (førstemann til mølla!), og andre kan delta på Microsoft Teams. Les invitasjonen her. 

Innkallingen med endelig saksliste legges ut her og sendes via e-post til alle medlemmer i Akershus som står oppført med e-postadresse i medlemsregisteret. Hvis du har betalt medlemskontingenten men ikke får innkallingen innen 1. februar (verken i innboksen eller spamfilteret/reklamefanen), ta kontakt med oss. Da kan vi sjekke og oppdatere medlemsregisteret.  

HVA SKJER I LOKALLAGET?

Styret holder fortsatt på med å planlegge vårens tilbud, men vi kan likevel friste med følgende: 
Likepersonssamtaler (på nettet eller telefon)
- Årsmøte med middag (Lillestrøm) 
- Fredagsbading (Sørum) 
- Temakvelder for diagnostiserte (Lørenskog) 
- Sansevennlig filmvisning (Ski)  

HAR DU LYST TIL Å HJELPE OSS?

Lokallaget er fullstendig avhengig av frivillig innsats og dugnadsånd, og vi håper at flere og flere får lyst til å bidra! Det trenges ingen forkunnskaper for å bli med, utover interesse og engasjement. Send en e-post til valgkomitéen på grethe@kystlag.net hvis du er interessert i styrearbeid, eller til akershus@autismeforeningen.no hvis du har lyst til å bidra på andre måter. Det er uforpliktende å melde interesse. Vi håper å høre fra akkurat DEG! 

INFORMASJON PÅ ANDRE SPRÅK 

Trenger du informasjon om autismespekteret eller rettigheter/tjenester på andre språk enn norsk? Da bør du ta en titt på "Andre språk (other languages)." Artikkelen er fra arkivet vårt men ble oppdatert med nye linker i 2022.   

ER NETTSIDEN TRYGG?

Vi har hørt at Microsoft Defender varsler mot nettsiden vår, sannsynligvis fordi nyhetsbrevene våre feilkategoriseres som søppelpost. Hvis du lurer på om en nettside er trygg (enten den tilhører lokallaget eller andre), kan det være lurt å se hvordan den vurderes av Norton Safe Web. De vurderer nettsiden vår som trygg.
KLIKK HER FOR TIPS OM EKSTERNE KURS
KLIKK HER FOR TIPS OM EKSTERNE FRITIDSTILBUD
Copyright © 2022 Autismeforeningen i Norge, Akershus lokallag, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp