Copy
Bekijk deze nieuwsbrief on-line

 Beleving ontwerpen voor musea en attractieparken

         

Datum:  Woensdag 7 december 2016
Plaats:    Restaurant Se7en, Mariaplaats 7, 3511 LH Utrecht  
Tijd:        18:00 - 21:00 uur


Beste <<First Name>>  <<vd>>  <<Last Name>>
 

Met deze nieuwsbrief van MaterialDesign willen we u attenderen op de bijeenkomst
 "beleving  ontwerpen voor musea en attractieparken". 

Op woensdag 7 december a.s. organiseert de KIVI Afdeling voor Industrieel Ontwerpen de eerstvolgende KIVI College, mede i.s.m. MaterialDesign. 
Deze workshop wordt verzorgd door Marco Ruzza en vindt plaats in Restaurant Se7en, Mariaplaats 7, Utrecht. 


U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden door te klikken op KIVI College Marco RuzzaLet op: KIVI-leden dienen bij aanmelden eerst ingelogd te zijn. Dan verschijnt het correcte inschrijfformulier.

Wilt u meer weten over KIVI College en de KIVI Afdeling voor Industrieel Ontwerpen klik dan op www.kivi.nl/io. Mocht u problemen ondervinden bij het aanmelden, stuur dan een mail aan info@kivi.nl.

lees meer over MaterialDesign 

In deze uitgave

Beleving ontwerpen voor musea en attractieparken

Vanaf 18:00 uur kunt u bij Se7en terecht om samen met de andere deelnemers te eten. Dit is facultatief. Als u mee-eet, verzoeken wij u wel dit op te geven in verband met de planning van Se7en en reservering van het aantal tafels.

Om 19:30 uur begint de lezing ''Beleving ontwerpen voor musea en attractieparken' door Marco Ruzza (Jora Vison).

Deze laatste KIVI College van 2016 wordt verzorgd door Marco Ruzza. Als ontwerper was hij een grote creatieve kracht achter de vele projecten van Northernlight. Dit Amsterdamse multidisciplinaire ontwerpbureau specialiseert zich in het ontwikkelen van interactieve ervaringen voor o.a. musea, science centers en amusementsparken over de hele wereld. Voorbeelden uit Nederland zijn Nemo (Amsterdam), Beeld en Geluid (Hilversum) en Het Utrechts Archief, en wereldwijd het EcOman project, het New Science and Technology Museum in Beijing en vele andere. Tegenwoordig vervult hij de rol van Art Director bij Jora Vision, waar hij zich verder ontwikkelt als manager met de verantwoordelijkheid over het gehele (ontwerp-)proces. Marco legt uit wat er komt kijken bij het ontwerpen van een belevingsconcept, waarom dit vakgebied multidisciplinair moet zijn om een maximale indruk te maken op bezoekers, en wat deze nichemarkt zo bijzonder leuk maakt.

N.B. Het diner vooraf en de borrel na afloop zijn voor eigen rekening. Voor koffie en thee wordt gezorgd.
Read More

Nieuwe editie Innovatieve Materialen

Relaties van MaterialDesign kunnen de nieuwe editie van het vaktijdschrift
 Innovatieve Materialen (nummer 5 2016) inzien.
Klik ter kennismaking op de cover voor de bladerbare editie.

                               
                                       
Voor abonnees is Innovatieve Materialen ook als (interactieve) PDF beschikbaar.

Zie voor meer info: http://www.innovatievematerialen.nl

 
 

MaterialDesign

verbindt materiaal , ontwerp en vormgeving

Material Design is in 2004 opgericht. De doelgroep voor dit programma bestaat uit zowel professionals op het gebied van materiaaltechnologie met belangstelling voor ontwerpen als uit professionals op het gebied van ontwerpen met belangstelling voor materiaaltechnologie. Material Design biedt een uitwisseling / netwerk / activiteitenprogramma voor mensen en ideeën uit de bestaande verenigingen voor materiaaltechnologie en de in diverse vakgebieden gespecialiseerde ontwerperverenigingen.

Material Design heeft sinds 2004 een groot aantal discussiebijeenkomsten georganiseerd over uiteenlopende onderwerpen met als thema: “ de beleving van....”


MaterialDesign heeft een samenwerkingsverband met  het tijdschrift Innovatieve Materialen , met de KIVI afdeling Industrieel Ontwerpen en met de faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU-Delft.

De Stichting MaterialDesign is opgericht in 2010 en is gevestigd in Zeist. 

KvK nr: 50469819

Indien u geïnteresseerd bent in het hosten van de discussieavond, het verzorgen van een presentatie of het organiseren van een discussieavond, dan kunt u altijd contact opnemen met MaterialDesign  info@materialdesign.nl

Wanneer u deze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen klik hier.

Email Marketing Powered by Mailchimp