Copy
Alpha Akustik's nyhedsbrev april 2015

Nyhedsbrev april 2015

 

Ny viden om akustik
Har du god Hifi-lyd?
Hvis du vil vide hvordan du sikrer dig at dit stereo lyder så godt som muligt, kan du følge denne guide. Og ellers er du velkommen til at ringe. 
Læs mere her
Spændende løsninger
Kontor med god lyd og sejt udtryk.
Her hos institutionen i Næstved har vi monteret små SOLO'er i felterne i loftet. Det ser sejt ud, og der er meget mere behageligt at være. 
Se Showroom
Seneste nye produkt
Nyhed: Vaskbar akustik-baffel.
Foodtec-baflen er perfekt til industri-køkkener og til produktion med hygiejne-krav. Let at montere og kan sidde hvor det passer.   
Se i Webshoppen
Nyt fra kontoret

Vi er flyttet. Endelig har vi fundet et passende sted. Og her er lyst og lækkert. Akustikken er endnu ikke bekæmpet så invitation til indvielse må vente et par uger. 

Vi kommer til at montere en lang række forskellige akustikløsninger i lokalerne. Så du kan komme og se de forskellige produkter. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen. 

Nyhedsbrevet har nu været i gang i et halvt år nu. Dette er 7. udgave. Derfor vil vi meget gerne bede dig sende ris/ros omkring nyhedsbrevet til nyhedsbrev@alpha-akustik.dk.

 
 Like Vi er flyttet, snart har vi et flot showroom vi kan vise dig.  on FacebookCopyright © 2015 Alpha Akustik ApS, All rights reserved.

Vores nye adresse er:
Alpha Akustik
Langebjergtvænget 8A
4000 Roskilde

70 26 14 12

Frameld nyhedsbrevet    Opdater oplysninger 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Til hjemmesiden