Copy
Alpha Akustik's nyhedsbrev august 2016

Nyhedsbrev august 2016

 

Ny viden om akustik
Tommelfingerregler:
Her får du den sidste af de tre gyldne akustiske tommelfingerregler i rækken. Læs hvorfor du skal bruge mineraluld og træbeton, i stedet for perforeret gips, når du ønsker et rigtig godt akustisk resultat. Fejlagtigt er der mange der regner forskellige akustikmaterialer for at være lige effektive.  
Se mere her
Spændende løsninger
Ro på havnefronten!
Hos Danske Havne var der behov for at få gjort noget ved akustikken. Det blev til en løsning som både pyntede på væggene, samtidigt med at der blev god lyd på kontoret. Danske Havne valgte nogle virkelig lækre fotos af landets havne, som motiver til deres akustikbilleder.  
Se mere her
Seneste nye produkt
Akustikloft du ikke ser
Nogle steder passer det ikke ind med akustikplader i loftet. I fredede bygninger må man ikke må ændre i rummets udseende. Begge steder er akustikpuds den eneste rigtige løsning. Pudsen er lavet af akustikplader som dækkes af lydtransparent puds.
 
Se i Webshoppen
Nyt fra kontoret

Så er det i gang igen!
Nu hvor sommerferien er ved at være slut har vi rigtig mange kunder der ringer. I skolerne viser nye behov sig her ved skolestart, og for både private og kontorer er det tydeligt at det at komme indendørs igen, betyder øget fokus på lydmiljøet. 

Månedens fokus
I denne måned har vi fokus på planlægning af Støj & Arbejdsmiljø Fokus som afholdes torsdag d. 1. september. Temaet denne gang er lyd & lys. Er du arkitekt eller arbejder du med ejendomme i en kommune, vil det helt sikkert være en spændende og lærerig dag for dig. Læs mere om tilmelding og dagens program ved at trykke på linket. 


 Like Så er det i gang igen! on FacebookCopyright © 2016 Alpha Akustik ApS, All rights reserved.

Besøg vores showroom & kontor:
Alpha Akustik
Langebjergvænget 8A
4000 Roskilde

70 26 14 12


Frameld nyhedsbrevet    Opdater oplysninger 

Email Marketing Powered by MailChimp
alpha-akustik.dk