Copy
Alpha Akustik's nyhedsbrev november 2016

Nyhedsbrev november 2016

 

Ny viden om akustik
Støj, støjgener og helbredseffekter
Støj er et alvorligt og globalt problem. Mange lider under støjgener hjemme og på arbejdet. Støj går ud over vores trivsel og helbred, og støjgener og stresssymptomer kan lede til sygdom. Delta sætter fokus på emnet ved et gå-hjem-møde den 30. november i Hørsholm. 
Se mere her
Spændende løsninger
Bedre klang på Godset
På Hverringe Gods har man ombygget den gamle kostald til konferencecenter og Centrum for Restaurering. Efter ombygningen blev det dog konstateret at lokaler var uanvendelige til formålet pga. uønsket støj i form af for meget rumklang. Det blev til en løsning med mange typer produkter.
Se mere her
Seneste nye produkt
Næsten usynligt akustikloft
Der har været en del efterspørgelse på akustikpuds. Derfor har vi fået lavet akustikpuds i loftet af en del af vores faste udstilling i vores showroom i Roskilde. Hvis du er interesseret i at se nærmere på denne næste 'usynlige' løsning, så ring og lav en aftale på 70 26 14 12 og kom en tur forbi.
Se i Webshoppen
Nyt fra kontoret

Vi mander op igen - for en kort stund
I uge 45 har vi haft fornøjelsen af at have Eva Maria på praktik i virksomheden. Hun har hjulpet til med bogføring og lavet markedsføringstiltag. Derudover har hun været med på flere kundebesøg og hjulpet med tegning og tilbud. Så der har været nok at lave for Eva, som nu kan kalder sig for akustikekspert :-)

Månedens fokus
Vi nærmer os afrundingen for budgetåret 2016. Det betyder for nogen at der er penge tilovers i budgetterne. Mange vælger at benytte dem til forbedringer af arbejdsmiljøet. Derfor har vi mange henvendelser om muligheden for at få lavet en akustik-løsning tilpasset budgettet i denne tid. Skal du også have noget med på budgettet for 2016, så kontakt os nu.


 Like Kom til gå-hjem-møde om støj eller se akustikpuds i vores showroom on FacebookCopyright © 2016 Alpha Akustik ApS, All rights reserved.

Besøg vores showroom & kontor:
Alpha Akustik
Langebjergvænget 8A
4000 Roskilde

70 26 14 12


Frameld nyhedsbrevet    Opdater oplysninger 

Email Marketing Powered by Mailchimp
alpha-akustik.dk