Copy
Alpha Akustik's nyhedsbrev juni 2016

Nyhedsbrev juni 2016

 

Ny viden om akustik
Tommelfingerregler:
Peter Møller præsenterer i dette, samt i de næste to nyhedsbreve, nogle tommelfingerregler om akustik - som du ikke kan leve uden. I dette nyhedsbrev starter vi ud med en forklaring på hvad loftshøjden har af betydning for akustikken i et rum. 
Se mere her
Spændende løsninger
Nyt lydanlæg droppet!  
Vor Frue kirke, i Herlev, har lagt idéen om et nyt lydanlæg på hylden, efter at have fået reguleret akustikken til et passende niveau. En enkel løsning med relativt lidt akustikmateriale og som klæder rummet.
Se mere her
Seneste nye produkt
Byg rum i rummet:
Har I behov for et sted at tale privat i telefon? Eller holder I mange skype-møder med kollegaer fra andre lande, så kan et rum i rummet, med god akustik, være det helt ideelle værktøj. En Into Pod Phone kan let flyttes og har egen strøm til fx opladning af bærbar. 
Se i Webshoppen
Nyt fra kontoret

Ny krogløsning på vej!
For snart mange år siden udviklede Alpha Akustik et beslag kaldet krogløsningen. Denne bestod af en grishale, monteret i akustikpladen, en vinkel monteret i loftet og en krog som koblede grisehalen og vinklen. Alle delene var fremstillet i rustfrit stål, hvilket kunne ses i rum hvor lofthøjden er lav. Derfor har vi den seneste tid spekuleret i en videreudvikling af konceptet. Dette har ført til en ny og forbedret løsning med kun to dele: grisehale og en hvid krog, som kan monteres direkte på loftet. Beslaget ses således ikke - heller ikke selvom lofthøjden er lav. 

Månedens fokus
Vi akustikregulerer skoler i et væk i sommerferien - skynd jer, hvis I vil med på listen. For at lokke de sidste ud af busken tilbyder vi "Klasseværelses-pakken": 10 stk. Alpha Puzzle og 10 stk. Alpha SOLO, leveret og monteret, for 23.000 kr. ekskl. moms.   
 Like Akustik-regel nr. 1, skab rum i rummet med Into Pod Phone on FacebookCopyright © 2016 Alpha Akustik ApS, All rights reserved.

Besøg vores showroom & kontor:
Alpha Akustik
Langebjergvænget 8A
4000 Roskilde

70 26 14 12


Frameld nyhedsbrevet    Opdater oplysninger 

Email Marketing Powered by MailChimp
alpha-akustik.dk