Copy
Alpha Akustik's nyhedsbrev maj 2016

Nyhedsbrev maj 2016

 

Ny viden om akustik
Arbejdsmiljøet i fokus:
På sigt vil vi hos Alpha Akustik gerne sprede vores kompetencer til at spænde lidt bredere end blot akustik. Dette, så vi en dag kan guide dig i andre udfordringer indenfor arbejdsmiljø. På seminar hos ABC Lys, har vi lært lidt om lys og luft - måske du kan bruge det. 
Se mere her
Spændende løsninger
En farverig løsning!  
Vil du gerne have en løsning der er lidt ud over det sædvanlige, så hjælper vi dig gerne med det. Her hos Softhuset kom der godt gang i farveladen, hvilket ser rigtig flot ud i den ellers lidt sterile kantine - Alpha Puzzle og SmartArt blandet, i matchende farver. 
Se mere her
Seneste nye produkt
Nyt design-værktøj:
Super mange af vores kunder er rigtig kreative, men det kan være svært at være kreativ, når man ikke har farvevalgene foran sig. Derfor har vi fået udviklet dette design-værktøj, som vi kalder prøverummet. Prøv engang, der er rigtig mange muligheder. 
Se i Webshoppen
Nyt fra kontoret

Indeklima og arbejdsmiljø
Som du kan læse i rubrikken ovenfor til venstre, arbejder vi hen imod at favne arbejdsmiljø-begrebet lidt bredere. Derfor har vi blandt andet startet et venskab op med ABC Lys, som fokuserer på at lave godt lys. Og derfor afholder vi Støjdæmpning og Arbejdsmiljø Fokus torsdag d. 12. maj. Kunne du tænke dig at lære noget mere om akustikregulering i kommunalt regi er dette event oplagt til dig. Læs mere om tilmelding til SAF her

Af samme årsag har vi for nyligt besluttet, at vi inden længe vil engagere en ny kollega med en lidt bredere arbejdsmiljø-erfaring, end os andre. Denne person vil vi glæde os til snart at præsentere for jer.  
 Like Arbejdsmiljø på dagsordenen & nyt design-værktøj parat on FacebookCopyright © 2016 Alpha Akustik ApS, All rights reserved.

Besøg vores showroom & kontor:
Alpha Akustik
Langebjergvænget 8A
4000 Roskilde

70 26 14 12


Frameld nyhedsbrevet    Opdater oplysninger 

Email Marketing Powered by MailChimp
Til hjemmesiden