Copy
Alpha Akustik's nyhedsbrev april 2016

Nyhedsbrev april 2016

 

Ny viden om akustik
SAF: Akustik i kommunalt regi:
Den 12. maj inviteres relevante personer fra kommunerne til Støjdæmpning & Arbejdsmiljø Fokus - en stærk dag om akustik, med masser af faglig viden. Tilmeld i god tid, for der er rift om pladserne.  
Se mere her
Spændende løsninger
Udfordring: For mange funktioner i et rum!  
På Pedersborg Skole, i Sorø, ligger skolens bibliotek og administrationskontor i åben forlængelse af foyren i to etager. Aktivt børnebrug og behov for arbejdsro forbindes ved hjælp af æstetisk støjdæmpning. 
Se mere her
Seneste nye produkt
Skab en lille oase - til møder eller pauser:
I rigtig mange storrumskontorer savner personalet et sted at tale privat i telefon, at holde det uformelle møde eller blot at hvile ørerne. Med den nye akustikmøbel-serie Limbus har du det perfekte redskab. 
Se i Webshoppen
Nyt fra kontoret

Tape er det nye sort! 
"Hvad gør jeg så hvis vi vil ommøblere køkken/alrummet og akustikpanelet skal flyttes - det er jo limet fast?" Sådan lød spørgsmålet lidt for ofte fra kunderne. Derfor går vi netop nu og udtænker den aller bedste selvklæbende-tape-løsning, så vores kunder fremover får mere fleksibilitet for pengene. Hidtil er vi nået frem til en tape der holder, og som let kan fjernes fra væggen igen. Den er dog endnu ikke færdig-testet på alle panelerne.    


Månedens fokus
Vi har fuld gang i planlægningen af Støjdæmpning og Arbejdsmiljø Fokus, som afholdes for kommunale medarbejdere, her i Roskilde d. 12. maj. Programmet er lagt, tilmeldingerne er allerede begyndt at rulle ind og vi er ved at lægge sidste hånd på arrangementets detaljer. Vi glæder os meget til at åbne dørene for både besøgende og talere.  

Til SAF kan du blandt andet møde Per Møberg som er forfatter til BAR-guiden om støj på kontoret.  

Per Møberg, Akustiker, Akustik Aps. 

 
 Like Arbejder du i kommunen og møder du støjproblemer? on FacebookCopyright © 2016 Alpha Akustik ApS, All rights reserved.

Besøg vores showroom & kontor:
Alpha Akustik
Langebjergvænget 8A
4000 Roskilde

70 26 14 12


Frameld nyhedsbrevet    Opdater oplysninger 

Email Marketing Powered by MailChimp
Til hjemmesiden