Copy
View this email in your browser

Kom gratis til seminar om akustik og arbejdsmiljø d. 21. februar 2018 fra 12.00 - 16.00

OPLEVER DU OGSÅ STØJ på kontoret?

Bliv klogere på hvordan man kan optimere arbejdsforhold i kontormiljøer.

Alpha Akustik vil gerne invitere dig til Støj & Arbejdsmiljø Fokus seminar (SAF), hvor vi sætter fokus på, hvordan man kan optimere trivsel og arbejdsforhold i kontormiljøer.

Vi har inviteret tegnestuechef, Kirsten Herup Søvang fra PLH Arkitekter A/S til at fortælle om deres arbejde for blandt andet DSV og Maersk på Amerika Plads. Kirsten vil gå i dybden med, hvordan de hos PLH Arkitekter satser bevidst på at skabe et optimeret arbejdsmiljø – og dermed bedre trivsel blandt medarbejderne.

DSVs domicil i Hedehusene. Foto: PLH Arkitekter

Herudover får vi besøg af Per Møberg Nielsen, der er akustiker og arbejdsmiljøkonsulent samt indehaver af Akustik ApS. Per underviser i akustiske forhold og giver sin vurdering af problemer og udfordringer i storrumskontorer – ud fra et støjmæssigt perspektiv

Slutteligt vil vores egen akustiker fra Alpha Akustik fremlægge forskellige cases, hvor arbejdsforholdene er blevet markant optimerede.

Vi håber på en dag med faglig udbytte, interessante oplæg og sparring. Seminaret er gratis og forplejning er inkluderet.

Se dagens program her.

Hvornår og hvor
Seminaret finder sted den 21. februar 2018 på Langebjergvænget 8A, 4000 Roskilde fra 12.00 - 16.00.

For tilmelding kontakt Marie Møller-Hansen på telefon 30 24 70 26 eller send en mail på marie@alpha-akustik.dk. Ved udeblivelse (uden afbud) vil der blive opkrævet 500 kr. i udeblivelsesgebyr. Bemærk at der kun er et begrænset antal pladser til dette arrangement.

Meld dig til SAF her

Viden om akustik


Et forskningsstudie, lavet i Sverige viser, hvordan manglende lydabsorption påvirker medarbejdere negativt i et åbent kontormiljø. Studiet er lavet på to lignende etager, hvor rummene er blevet udsat for tre manipulationer. Manipulationerne bestod i, at akustikken blev manipuleret både værre og bedre – alt imens man bad medarbejderne om at svare på spørgeskemaer efter hver ændring.  
Undersøgelsen indikerer, at der er en sammenhæng mellem, hvordan optimeringen af akustik samtidig minimerer opfattelsen af forstyrrelser og stressniveauet.
Læs mere her

Spændende løsninger


Forestil dig en smuk, ældre bygning midt i København lige ved siden af Strøget. Lofterne er af ældre stil med stukstruktur, og rummet er 150 kvadratmeter stort. Det er den nye lokation for Gefion Group A/S, der arbejder med investorer og kapitalpartnere. 

Gefion befinder sig allerede i lokalerne ovenover, men grundet deres succes med erhverv, har de måtte ekspandere. De gamle lokaler i København byder på en smuk fysisk ramme i hverdagen, men lydmæssigt er akustikken ikke særlig optimal til et stort fælleskontor. Derfor kom de til os for hjælp.

For at bevare den autentiske og æstetiske charme i den gamle bygning, har vi skabt en ny akustikløsning, der er tilpasset fuldstændig Gefions behov.

Vi har håndskåret og kantbehandlet akustikplader til de små firkanter i loftet, og har herefter tilpasset dem de originale stuklister, så den originale stil er bevaret. Vores professionelle håndværkere har fuget overgangene mellem de nye elementer og det gamle loft, så det gamle loft er blevet fuldt integreret med det nye akustikloft. Således er de akustiske forhold blevet markant forbedrede, og samtidig går vi ikke på kompromis med det æstetiske udtryk i den ældre bygning.
Vores håndværker tilpasser akustikpladerne til det ældre stukloft.
Her ses forskellen på det gamle loft og de 2 nye akustikplader, der er tilføjet i midten.
Det færdige resultat. Det nye akustikloft er fuldt integreret i det gamle stukloft.

Seneste nye produkt

Vi har tilføjet et nyt produkt til vores produktportfolio, der har navnet VECTA stretch ceiling.

VECTA stretch ceiling er, som navnet indikerer, et produkt med en fleksibel struktur. Det er særligt velegnet til etablering af akustiske lofter og vægflader, hvor der ønskes en samlingsfri flade og hvor eksisterende installationer ønskes bevaret bagved f.eks. installationer i et loft. 
 
VECTA stretch ceiling har en overflade af akustisk transparent folie, der tillader, at lydbølgerne kan komme ind til de bagvedliggende lydabsorberende absorbenter.

Folien kan nedtages genopsættes samt udskiftes i de opsatte skinnesystemer. Den funktion sikrer en langsigtet løsning med mulighed for at ændre rummenes udseende gennem f.eks. motiver samt loftets/væggenes glans og farve – fra mat til højglans. Hertil kan man videre arbejde med lys for at tilføre endnu en dimension til produktet.

Se præsentationsvideoen her
Copyright © 2017 Alpha Akustik, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp