Copy
Alpha Akustik's nyhedsbrev juli 2016

Nyhedsbrev juli 2016

 

Ny viden om akustik
Tommelfingerregler:
Peter Møllers tommelfingerregler fortsætter. I denne måned kan du læse hvor vigtigt det er at mindst 20 % af akustikmaterialet placeres på væggene. Kun på denne måde kan man leve op til de skrappe krav der er til støjdæmpning i fx institutioner. 
Se mere her
Spændende løsninger
Kommando uden støj!
Københavns Kommunes mange vagt-, alarm- og brandcentraler er for nyligt blevet sammenlagt. Det kræver en særlig grad af arbejdsro at håndtere de mange daglige krisesituationer. Derfor blev Alpha Akustik budt velkommen i processen. 
Se mere her
Seneste nye produkt
Natur i kontormiljøet?
Der er intet bedre end et kontormiljø, hvor der er hyggeligt og man føler sig godt tilpas. Og lidt natur indendørs hjælper hurtigt denne følelse på vej. Mos-panelet er den ideelle kombination af støjdæmpning og naturens egen dekoration. Og så skal det ikke engang vandes. 
Se i Webshoppen
Nyt fra kontoret

Akustikregulering på en ny måde!
Vi pusler med at få oprettet et akustikprodukt, som dækker over så godt som alle de akustikprodukter, du kan forestille dig. Produktet kommer til at hedde MY Alpha fordi det er din personlige variant. Farve, størrelse, form og funktion er alt sammen op til dig. Snarest vil du kunne finde MY Alpha i webshoppen, så du kan komme i gang med at MAKE YOUR Alpha. 
 
Månedens fokus
I denne måned har vi fokus på hvordan du får skabt den rette politik omkring snak og larm i kontormiljøet. Som en frisk start efter sommerferien kan I få fastlagt retningslinjerne for det kommende år. Vi har skrevet en række punkter, som man som afdeling, med fordel og i samråd kan gennemgå. De punkter, som passer til netop jeres situation kan I vedtage i fællesskab. Ring gerne til os, hvis I har behov for sparring omkring emnet. 


 Like Støjpolitik på kontoret og støjdæmpning i alarmcentralen on FacebookCopyright © 2016 Alpha Akustik ApS, All rights reserved.

Besøg vores showroom & kontor:
Alpha Akustik
Langebjergvænget 8A
4000 Roskilde

70 26 14 12


Frameld nyhedsbrevet    Opdater oplysninger 

Email Marketing Powered by MailChimp
alpha-akustik.dk