Copy
Alpha Akustik's nyhedsbrevfebruar 2017

Nyhedsbrev februar 2017

 

Ny viden om akustik
Fokus på akustik i industrien
Her i starten af året vil vi gerne sætte lidt fokus på de problemer der er med støj i industrien. Vi vil blandt andet kigge på hvilke krav der er fra Arbejdstilsynets side til eksempelvis produktionslokaler og hvad man kan gøre ved dem. Vi har taget en snak med Thomas Fløcke, der til dagligt er akustikkonsulent hos os, og som i mange år har beskæftiget sig med arbejdsmiljø. Her giver han sit indspark på området.
Læs mere her
Spændende løsninger
Akustikflåder til Flådestation Korsør
I Bygning 18 ved Korsør Flådestation havde man et ønske om at gøre noget ved støjniveauet. Da bygningen bliver brugt som produktionslokaler, giver det nogle bestemte krav til hvor lang efterklangstiden må være. To ud af tre lokaler levede allerede op til Arbejdstilsynets krav om efterklangstider. Alpha Akustik søsatte derfor en større mængde akustikflåder for at dæmme op for støjproblemet. 
Se mere her
Seneste nye produkt
Baffler - mere end et industriprodukt
Ofte bliver baffler benyttet primært til dæmpning af industrilokaler og produktionsområder. Dette er på grund af de krav der stilles til bafflens egenskaber. Baffler egner sig dog også rigtigt godt til områder hvor man ønsker at bevare volumen i lokalet, eller hvor tekniske problemstillinger forhindrer andre løsninger. Se her hvordan vi gjorde i Kastrup Lufthavn.
Se mere her
Nyt fra kontoret

Nyt og større lager
I løbet af februar måned flytter vi vores lager til nye lokaler. Det betyder at vores lager kommer en smule længere væk, end vores nabobygning som nu. Til gengæld får vi mere plads at gøre godt med, samt et nyt værksted. Fremover vil adressen på vores lager være: Metalvej 7, lokale nr.7, 4000 Roskilde.


 
  
 Like Fokus på akustik i industrien on FacebookCopyright © 2016 Alpha Akustik ApS, All rights reserved.

Besøg vores showroom & kontor:
Alpha Akustik
Langebjergvænget 8A
4000 Roskilde

70 26 14 12


Frameld nyhedsbrevet    Opdater oplysninger 

Email Marketing Powered by Mailchimp
alpha-akustik.dk