Copy
ScouMo Nieuwsbrief!
Kun je deze mail niet goed lezen? Bekijk deze mail dan in je browser
Nieuwsbrief 1, april 2014

Blijf op de hoogte!

Scouting Montfoort vindt het belangrijk dat kinderen plezier beleven binnen onze vereniging. Dat doen wij door ze samen ontdekkend bezig te laten zijn, de kinderen grenzen op te laten zoeken, ze te verleggen en ze spelenderwijs nieuwe dingen te leren. Scouting Montfoort bestaat uit een grote groep enthousiaste jeugdleden en daar zijn wij erg trots op. Voor onze jeugdleden zet de speltakleiding zich wekelijks vrijwillig in om een uitdagend en gevarieerd programma neer te zetten. 

De nieuwbouw plannen liggen momenteel stil omdat de uitslag van de beslissing "Rood voor groen regeling" tav het perceel Blokland 4 van de Raad van State op zich laat wachten. Omdat we je graag willen blijven informeren over het wel en wee van Scouting Montfoort hebben we de nieuwbouwbrief omgetoverd tot de ScouMo Nieuwsbrief. Hou je mailbox in de gaten en mis niks! 

Veel leesplezier!

 

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Bij deze willen wij al onze leden of wettelijke vertegenwoordiger, uitnodigen voor de algemene ledenvergadering op donderdag 17 april 2014 om 20.30 uur. De vergadering zal zijn op ons honk, aan de Pastoorspaanplein 7 te Montfoort.

Agenda;
  1. Toelichting vanuit het bestuur over de huidige gang van zaken.
  2. Vaststellen van de groepsraad
  3. Groepsraad verkiest bestuursleden
  4. Wat er verder nog ter tafel komt.
Naar verwachting zal de vergadering een uur duren. Uiteraard hopen wij op een grote opkomst.
 
Het bestuur.
 

Rabo spekt de clubkas

Met UW Rabobank Clubkas Campagne krijgen verenigingen en stichtingen uit de Utrechtse Waarden en omgeving de kans om hun clubkas te spekken! De Rabobank heeft € 50.000,- te verdelen! Scouting Montfoort doet ook mee.

Tussen 13 en 17 april ontvangen alle leden van de Rabobank een brief waarin een persoonlijke code staat om te stemmen. Hoe meer stemmen, hoe meer geld er in de clubkas komt. Jij stemt toch ook op Scouting Montfoort?! Lees meer
 

NLdoet

Zaterdag 22 maart stond in het teken van NL Doet. Met een aantal ouders en de leiding zijn we druk bezig geweest met het uitzoeken van het archief en het klussen op Ons Honk.

Kom tijdens de Lentemarkt zeker even bij ons kijken wat er allemaal uit het archief naar boven is gekomen! In onze kraam, tegenover de Wereldwinkel in de Keizerstraat, laten we foto's vanaf 1948 zien. 

Iedereen die geholpen heeft super bedankt! We waarderen de hulp enorm en kunnen dit altijd goed gebruiken. Kijk op Facebook voor de foto's van NLdoet 2014!

Verkenners en Scouts gingen samen skeeleren

Overal is het te lezen, heel Montfoort praat erover: We hebben een skeelerhal! De Verkenners en de Scouts hebben samen een draaiavond georganiseerd en zijn gaan skeeleren. Dit leidde natuurlijk tot hilarische tafelrelen en een heuse wedstrijd tussen de leiding. Lees verder

Een fantastisch Moeder-kind weekend

Zaterdag 29 maart vertrokken de Esta's een weekend weg naar Waalwijk. Uiteraard met de moeders erbij, zodat zij ook het leven als Esta konden meebeleven. Na aankomst in Waalwijk werd de dag doorgebracht in Indoor speelparadijs Dolfino. Hier begon het spetterend weekend met leuke activiteiten en een hoop gezelligheid. Lees verder

Meisjes welpen koken voor hun moeders

De Meisjes welpen hebben hun kook insigne gehaald! Na twee weken intensief bezig te zijn met koken, sloten zij hun insigne af met een diner voor hun moeders. Het hele verslag, inclusief de foto's lees je natuurlijk op de website!

Pivo's vierden carnaval

Ook dit jaar reden de Pivo's mee in de carnavalsoptocht. Vele uren werd er geklust aan de wagen, het resultaat mocht er zijn!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email

Agenda


5-7 april
Vader-Zoon weekend Verkenners

12 april
Lentemarkt

17 april
Algemene ledenvergadering

18 april
Klusdag op de basis

26 april
Koningsdag

1 mei
Dudu

4 mei
Dodenherdenking

Vacatures

Voor verschillende speltakken zijn we nog op zoek naar leiding
  • Esta's
  • Meisjes Welpen
  • Sherows
Voor ons verenigingsbestuur zijn we op zoek naar
Voor ons stichtingsbestuur zijn we nog op zoek naar
  • secretaris
  • twee algemeen leden
Copyright © 2014 Scouting Montfoort, All rights reserved.