Copy
Scouting Montfoort nieuws!
View this email in your browser
Nieuwsbrief 3, augustus 2015

Start nieuwe seizoen!

24 augustus start het nieuwe seizoen weer! Je hoort van de leiding wanneer de eerste draaiavond is. 

Tijdens afgelopen alv & groepsraad is besloten dat we meer lidmaatschappen gaan aanbieden. Je kunt nu ook ALGEMEEN LID worden, je bent dan betrokken en welkom om te helpen bij activiteiten maar hebt geen verplichtingen. Ook word je jaarlijks uitgenodigd op de nieuwjaarsborrel en de leidingBBQ.

Je kunt ook VRIEND worden van ons, je bent dan lid van de vereniging, je wordt op de hoogte gehouden van nieuws en je wordt ook uitgenodigd op de nieuwjaarsborrel en de leidingBBQ. Lees meer onderaan deze nieuwsbrief.

Voor een aantal speltakken zijn we nog op zoek naar leiding. Ben jij iemand of ken jij iemand die dat leuk lijkt!!?? Neem contact met ons op!

Met deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de activiteiten binnen Scouting Montfoort. Hou je mailbox in de gaten en mis niks! 

Veel leesplezier!

Jaarmarkt

Eerst kun je op 22 augustus Pannenkoeken komen eten bij onze keuken op de jaarmarkt! Zoals altijd staan we naast de Rabobank. Daar zijn ook de inschrijfformulieren te krijgen voor de nieuwe lidmaatschappen.

Zomerkampen

De Pivo's zijn net terug van kamp uit Koblenz, alle andere speltakken zijn alweer een tijdje terug van een heel erg leuk kamp! De Meisjes Welpen hebben het piratenmisterie opgelost in Poeldijk. De Jongens Welpen hebben ontzettend veel plezier gehad in Krimpen aan de IJssel. De Esta's zijn oer Hollands in Limmen geweest. De Gidsen hebben Amerika ontdekt in Bentveld. De Verkenners zijn op expeditie geweest naar Ommen en de Sherow's hadden een gaaf kamp in Koblenz. 

Foto's van de kampen staan op onze Facebookpagina. Nog meer foto's zien? Vraag het de leiding van de speltak!

Nieuwbouw

In april en mei vorig seizoen is de leiding samen met de bouwcommissie ineens heel druk geweest met tekenen van het nieuwe pand aan het Klaverpad. Er zijn zeer leuke, mooi en creatieve ideeën uitgekomen. De gemeente was zeer blij en verrast door de vooruitstrevende tekeningen. Op het moment wordt er nog met de gemeente gepraat over de overeenkomst. We hopen binnenkort de overeenkomst te kunnen tekenen!

Zwembadweekend

Hebben jullie 12 & 13 september al vrijgehouden voor het zwembadweekend!? De commissie is bezig om een leuk programma in elkaar te zetten. Voor de Verkenners, Gidsen, Sherow's en Pivo's begint het zaterdagavond. Op zondagochtend worden de jongere speltakken verwacht. Dan wordt er eerst overgevlogen naar de nieuwe speltakken. Daarna zijn er nog leuke activiteiten. Meer informatie volgt via de mail.

Actie

Tankt u in Woerden bij de Texaco? Dan kunt u ons steunen! 

Nieuwe lidmaatschappen

Ben je ooit leiding of lid geweest bij ons? En vind je het leuk om op de hoogte te blijven word dan ALGEMEEN lid of VRIEND van ons en je blijft op de hoogte. Bij onze keuken op de jaarmarkt kun je de inschrijfformulieren halen. Lees meer op onze website!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email

Agenda


22 augustus
Jaarmarkt

24 augustus
start seizoen

12&13 september 
Zwembadweekend

10 oktober
Stroopwafelactie

17 oktober
JOTA

19-25 oktober
Herfstvakantie

19 november
ALV/Groepsraad
voor ouders en 18+ leden
 

Vacatures

Voor verschillende speltakken zijn we nog op zoek naar leiding, klik hieronder op de vacatures. Voor ons stichtingsbestuur zijn we op zoek naar
  • secretaris
  • twee algemeen leden
Leuke BLOG over Scouting! een moeder en leiding van een scouting groep deel regelmatig leuke Blogs over Scouting
BLOG Scouting-DING
Neem eens een kijkje op de website van Scouting Nederland.
Scouting Nederland website
Copyright © 2015 Scouting Montfoort, All rights reserved.