Copy

DIGITAILING NIEUWSBRIEF  11/06/21 

Case Logic Huxton serie

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt en ontwerpt Case Logic tassen en sleeves voor de Retail, B2B en educatieve markten. De Case Logic producten beschermen jouw favoriete elektronische apparaten en spullen, die daarmee toegankelijk blijven en er bovendien heel stijlvol uit zien.


Case Logic Huxton serie

Deze dunne sleeves en attaché tassen van gemêleerde stof zijn perfect voor het beschermen en vervoeren van je laptop naar school of kantoor. Ze zijn leverbaar voor laptops van 11,6 inch t/m 15,6 inch.

MEER INFORMATIE
Onze Laptop attaché's en sleeves bieden op een stijlvolle manier bescherming aan je producten. Dit wil je uiteraard ook doorvoeren door deze te personaliseren met bijvoorbeeld je bedrijfslogo.

Een wijze les:
ga voor WiFi 6

De Orbi staat voor snel, betrouwbaar en veilig internet in ieder huishouden – Thuiswerken blijft, ook als je straks weer naar kantoor mag. De kans is groot dat je het afgelopen jaar flink geïnvesteerd hebt in een stevig bureau, een comfortabele stoel en arbo-vriendelijke oplossingen om je rug, nek en schouders te ontzien.
>> Lees meer

Blijf alert met Garmin’s eerste connected Dash Cam serie

Dash Cam Mini 2, 47, 57, en 67W helpt bestuurders dag en nacht op de hoogte te blijven door middel van HD-ooggetuigenvideo, Live View-bewaking en Vault-opslag. Garmin introduceert vandaag een geheel nieuwe spraakgestuurde dash cam serie met automatische video-opslag en Live View...
>> Lees meer

De hardware-crisis:

buy now or cry later! Levertijden lopen op en bedrijven moeten noodgedwongen werk stilleggen. De vraag naar processoren groeit met de dag, omdat steeds meer bedrijven het thuiswerken ondersteunen. Producenten kunnen deze vraag echter niet aan. >> Lees meer

Laat de Teufel SUPREME ON meeliften op je rug!

Techniek en textiel vinden elkaar – Compromisloos geluid en design: deuter en Teufel leveren een praktische rugzak af die per direct in combinatie met de hoogwaardige on ear koptelefoon SUPREME ON verkrijgbaar is.
>> Lees meer

Sony introduceert WF-1000XM4 draadloze oordopjes

Toonaangevende noise cancelling en superieure geluidskwaliteit | State-of-the art noise cancelling, intelligente aansturing en uitstekende belfuncties verwerkt in stijlvolle draadloze oordopjes.
>> Lees meer

Sonos Radio HD vanaf vandaag ook beschikbaar in Nederland

The Lighthouse van Brian Eno is de nieuwste toevoeging aan de programmering van Sonos Radio HD. >> Lees meer

Kindersmartwatches van Xplora nu ook verkrijgbaar in Nederland

Smartwatches stimuleren kinderen op speelse wijze om meer beweging te krijgen
>> Lees meer

Social Frame XL, de grootste!

Even iets heel anders | Social Media is natuurlijk dé manier om je bedrijf of event onder de aandacht te brengen. Maar het kan ook andersom: Tijdens een event of bedrijfsfeest je Social pagina’s promoten!

Dat kan met onze frames... Met deze borden wordt jouw merk of bedrijfsnaam gepost of getweet en deze kun je vervolgens natuurlijk zelf ook weer liken, sharen of retweeten! Ook leuk als relatiegeschenk of winactie trouwens 👌🏻

CHECK ALLE MOGELIJKHEDEN

Meer nieuws...

Twitter
Facebook
Website
Email
Bekijk de nieuwsbrief in je browser

Copyright © 2021 Digitailing, All rights reserved.


Je mail voorkeuren veranderen?
Voorkeuren aanpassen of afmelden