Copy


Ajna Tempel
Yogalessen, Workshops & Mini Retreats

De Ajna Tempel is jarig!

Al 8 jaar een inspirerende plek voor verbinding en verdieping in yoga, meditatie en jezelf.

Ook gefeliciteerd aan jou! Als de Ajna Tempel jarig is, ben jij ook een beetje jarig. Je bent immers verbonden met deze mooie plek. Of die verbinding nou is doordat je lessen bij ons volgt, soms langskomt voor een workshop of omdat je de nieuwsbrief leest of ons volgt op social media. Dankzij jou bestaat deze plek al 8 jaar!

Een nieuwe jas
De afgelopen 7 weken waren voor mij enorm inspirerend. Ik ben een samenwerking gestart met Maartje. Het idee ontstond voor een paar uurtjes in de week wat veranderingen doorvoeren op de website. Dat liep al snel (positief) uit de hand naar een complete nieuwe huisstijl! Zie hier dus ook de nieuwe jas van de nieuwsbrief. 

Deze reis heeft mij enorm bewust gemaakt waar ik sta in de Ajna Tempel en wat ik met de Tempel naar buiten wil brengen. Naast de nieuwe nieuwsbrief is de website ook vernieuwd en hangen er nieuwe posters voor events in de Tempel. Langzaam zullen er meer details aangepast worden, alles is in beweging. De komende tijd wel iets rustiger aan. We waren een soort snelkookpan die soms een beetje overkookte en nu gaan we terug naar een stoofpotje ;)

Ik hoop dat je net als ons geniet van de prachtige kleuren, foto's en creatieve expressie in de nieuwsbrief en op de website. Lees ons blog, zie het uitgebreide workshop aanbod, koop de feestactie of download ons gratis e-book. Alles is te vinden in deze nieuwsbrief. Veel plezier!

Namasté, Marloes
Ook namens het hele Tempel team

Bekijk de site!
Een korte videoboodschap van Marloes.
Wie jarig is trakteert!

1 maart is Ajna Tempel 8 jaar is. Koop nu nog een strippenkaart van 10 yogalessen met meer dan 30 euro korting! Op 2 maart is de feestactie afgelopen.

Klik op de button, om die korting nog mee te pakken.
Ja, ik pak die korting mee!

Ondertussen bij de Ajna Tempel

nieuws en updates

Marloes en Maartje hebben de laatste weken alle vrije tijd gestoken in de nieuwe website en nieuw beeld (posters, social media). Maar ook is er gekeken hoe het op sommige punten 'slimmer' kan. De website heeft niet alleen een nieuw uiterlijk gekregen, maar de aanpassingen zorgen er ook nog eens voor dat Marloes weer tijd terug krijgt voor haar passie: het delen van energie en kennis en kunde in haar yogalessen en workshops.
De komende maanden wordt er verder gebouwd aan de Tempel. De website is wat ons betreft het startsein voor veel meer moois. En het uitgangspunt bij alles wat we doen is verdieping, verbinding, inspireren en creëren. 

Via social media, deze nieuwsbrief en onze blogs nemen we je mee in de mooie wereld van Yoga. Waar je in verbinding komt met jezelf, met je binnenwereld en ontdek je steeds meer de pracht van je eigen natuur. 

Agenda Maart

 
6-3 om 19.30 Stress release & Yoga nidra met Nicolette

13-3 om 19.30 Yin yoga met Irene

20-3 om 19.30 Restorative yoga met Sandra

27-3 om 19.30 Relax hatha met Ed

Klik hier om naar ons rooster te gaan

Yoga of life | Bestemming onbekend

workshops en mini retreats in Maart 2022

Hieronder zie je de agenda voor maart. Klik op de link om direct naar alle informatie over die workshop te gaan.

Op onze website vind je alle geplande workshops en mini retreats in het actuele overzicht.
 

Vriendschap sluiten met je gevoelens

6 maart 2022

> Meer informatie 

De 2 energieën van je cyclus


13 maart 2022
> Meer informatie 

Viering van de Lente

20 maart 2022

> Meer informatie 

Begin met Yoga

26 maart 2022

> Meer informatie 

Yin yoga en Klankreis

27 maart 2022

> Meer informatie 

Alle workshops en mini retreats

> Meer informatie 

Yoga tips en artikelen


In ons Blog delen we tips, artikelen en posts over yoga. In korte berichten kan je je verder verdiepen in de yogatheorie, yogafilosofie, asana's en de yoga van het leven. Soms schrijft Marloes en soms een gastschrijver.
Benieuwd naar de eerste berichten? Je leest onder andere over de wens van Marloes om weer terug te gaan naar het begin en welke stappen hieruit volg(d)en. 

Klik hier om naar ons blog gaan >

Cadeautje van ons


We lieten je al weten dat we je ook de verdieping willen aanbieden. En daarom een klein cadeautje van ons aan jou. Een e-book met een korte introductie in de yogafilosofie: het 8-voudige pad van yoga. Hierin lees je welke 8 verschillende stappen onderdeel zijn van yoga. Naast de yogahoudingen (asana's) zijn er namelijk nog 7 andere onderdelen die allen samen yoga vormen.
Download je e-book
Facebook
Instagram
Website
Copyright © 2022 Ajna Tempel, All rights reserved.


Wil je iets wijzigen aan je instellingen voor deze nieuwsbrief?
Je kan je voorkeur aanpassen via update your preferences of je afmelden van deze lijst unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp