Copy
Voor alle leden van Merwede/Multiplaat
View this email in your browser
Beste leden,

We zijn verheugd te kunnen melden dat het bestuur uitgebreid zal worden met twee bestuursleden, namelijk met Kees Cleton en Gerard Kraaijeveld. Door het nieuwe beleidsplan en de daarmee aangepaste structuur binnen het bestuur zijn er twee nieuwe functies ontstaan: het bestuurslid Facilitaire Zaken en het bestuurslid Vrijwilligers & Activiteiten. Met Kees en Gerard erbij zijn alle functies binnen het bestuur ingevuld.

Facilitaire zaken

Kees Cleton is vanaf nu verantwoordelijk voor de Facilitaire Zaken binnen Merwede. In deze functie stuurt hij de vrijwilligers aan die zich bezig houden met onder andere de kantine, het terrein, het kunstgrasveld, de sporthallen, het onderhoud en de materialen. Kees is geen onbekende in het bestuur; eerder was hij al verantwoordelijk voor de jeugd. Daarnaast heeft hij meegedacht met het opstellen van het nieuwe beleidsplan. Met de ervaring en kennis die Kees hiermee heeft opgedaan, zal hij zeker van toegevoegde waarde zijn binnen het bestuur.

Vrijwilligers en activiteiten

De functie als bestuurslid Vrijwilligers & Activiteiten zal worden bemand door Gerard Kraaijeveld. Door zijn ervaring in de Bijzondere Activiteiten Commissie en met zijn grote netwerk op de korfbal is dit een positie die goed bij hem past. Gerard zal de verschillende activiteitencommissies aansturen. Daarnaast zal het vrijwilligersbeleid verder vormgegeven moeten worden. Om Gerard hierbij te ondersteunen zijn we nog op zoek naar een vrijwilligerscoördinator. Aan de functieomschrijving voor deze functie wordt gewerkt, maar mocht je er vast meer over willen weten, mail dan naar bestuur@skcmerwede.nl

Officiële benoeming

We zijn erg blij dat Kees en Gerard het bestuur komen versterken en wensen hen veel succes. In een Algemene Ledenvergadering, waarvan de datum nog nader te bepalen is, zullen de twee nieuwe bestuursleden officieel door de leden benoemd moeten worden. Tot die tijd draaien zij al volop mee als bestuurslid. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, kun je dit binnen 14 dagen aan ons laten weten door een e-mail te sturen naar bestuur@skcmerwede.nl.
 
Met elkaar én voor elkaar gaan we er voor zorgen dat Merwede/Multiplaat een vereniging blijft om trots op te zijn!
 
Met vriendelijke groet,
 
Namens het bestuur
Adri Lugthart

Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook
Bezoek onze website
Email ons
Copyright © 2017 Merwede/Multiplaat, All rights reserved.


Wil je geen nieuwsbrieven van Merwede/Multiplaat ontvangen?
Pas dan je voorkeuren aan of meld je af voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp