Copy
U ontvangt als lid de nieuwsbrief van Merwede/Multiplaat
View this email in your browser
SKC Merwede/Multiplaat doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Merwestroom. Vanaf vandaag mogen alle leden van Rabobank Merwestroom stemmen op onze vereniging Merwede/Multiplaat. Per post ontvangen de leden een stemkaart. Hoe meer stemmen wij krijgen des te hoger de uitkering voor onze clubkas is! 

Per lid mogen er 5 stemmen worden vergeven waarvan maximaal 2 op onze vereniging. Het zou geweldig zijn als er voor elk lid 2 stemmen naar onze vereniging gaan! 
Meteen stemmen!

Wat is de Rabobank clubkas campagne?


Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt de bank verenigingen en stichtingen. De leden van Rabobank Merwestroom kunnen stemmen op verschillende clubs. Zij bepalen hiermee welke verenigingen en stichtingen een bijdrage ontvangen en hoe hoog deze is. In totaal is er maar liefst 80.000 euro te verdelen! Van 28 maart t/m 11 april 2017 kunnen leden stemmen op hun favoriete clubs. Kom in actie en maak kans op een mooie financiële bijdrage voor uw vereniging of stichting!  

Waar willen wij voor sparen?


Wij hebben lang gezocht naar een bestedingsdoel waar iedereen wat aan heeft. Niet alleen onze leden maar ook onze gasten, buren en scholen die gebruik maken van ons sportterrein.
Wij hebben als korfbalvereniging een prachtig, zonnig terras en daar hoort meubilair bij dat het hele jaar door te gebruiken is.
Als vereniging willen wij een aantal stevige picknicktafels laten plaatsen (wel hufterproof natuurlijk) waar iedereen gezellig aan kan zitten met een lekker drankje en een hapje. Ook voor de scholieren is het heerlijk om na de gymles even iets te eten en te drinken aan deze tafels.
Kortom: een bestedingsdoel voor iedereen dus kom op met die stem!

Meteen stemmen!

Stemmen kan tot 11 april! 

Kom bij vragen gerust bij ons langs op zaterdag, er is altijd iemand aanwezig die inlichtingen kan geven en mee kan helpen bij het stemmen. En als de tafels er mogen komen dan kan je vanzelfsprekend ook gezellig een drankje doen! Namens alle leden van Merwede/Multiplaat bedankt voor je stem.

Meteen stemmen!
Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook
Bezoek onze website
Email ons
Copyright © 2017 Merwede/Multiplaat, All rights reserved.


Wil je geen nieuwsbrieven van Merwede/Multiplaat ontvangen?
Pas dan je voorkeuren aan of meld je af voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp