Copy
U ontvangt als lid de nieuwsbrief van Merwede/Multiplaat
View this email in your browser
De zomervakantie is voorbij en dat betekent dat het weer de hoogste tijd is om de korfbalschoenen uit de kast te halen. Voor de meeste teams is de voorbereiding al in volle gang. Op naar een mooi en succesvol seizoen!

De afgelopen weken heeft hoofdtrainer Raymond Mollet gebruikt om de spelers en speelsters te leren kennen, om te kunnen bepalen wie deel uit mochten gaan maken van de selectie. Deze week is bekend geworden met welke spelers Merwede/Multiplaat dit jaar de strijd aangaat. Benieuwd?
 
Lees meer over de selectie op de website

Van de voorzitter

"We hebben niet alleen qua temperaturen een zinderende zomer achter de rug. De belofte van de gemeente dat de kunstgrasvelden er vóór aanvang van het nieuwe seizoen in liggen, heeft ons ook behoorlijk bezig gehouden. Met elkaar en voor elkaar zijn we tot een alternatieve voorbereiding gekomen. Donderdag 6 september staat de oplevering gepland; een bijzondere gebeurtenis in het jaar waarin onze club 80 jaar bestaat!"

Lees meer

Veel regioteams in de poule bij Merwede/Multiplaat 1


Merwede/Multiplaat 1 is ingedeeld in de overgangsklasse D met veel regioteams. De poule bestaat uit onze beide oosterburen HKC en Vriendenschaar, GKV uit Gorinchem en Oranje Wit uit Dordrecht. Swift, Valto en Nieuwerkerk maken de klasse compleet. Het belooft een spannende competitie te worden!
 
Bekijk het wedstrijdprogramma

Save the date: Algemene Ledenvergadering


Noteer alvast in je agenda: op maandagavond 29 oktober 2018 staat de Algemene Ledenvergadering (ALV) weer op de planning. De agenda en de stukken volgen op een later moment.

Teamfoto's!


Net als ieder jaar worden de teams ook dit jaar weer op de foto gezet. De foto’s worden geplaatst op onze website en social media. En het is natuurlijk een leuke herinnering voor later! Mocht je liever niet op de foto willen om privacy redenen, geef dit dan vooraf aan de fotograaf door, zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Meer informatie over wanneer welk team op de foto moet, volgt later.
 

Ladies Night!

Zin in een leuke avond uit? Op woensdag 17 oktober ben je van harte welkom op de Ladies Night! Een gezellige avond voor vrouwen, waarbij sponsoren met kraampjes vol leuke producten en acties staan. Meer informatie volgt op een later moment, maar noteer de datum vast in je agenda en geef het door aan je familie en vriendinnen. Iedereen is welkom!

Uitbreiding van de sponsorcommissie

Voor de vakantie is de sponsorcommissie uitgebreid met twee vrijwilligers: Cees Korporaal en Hans Ligthart. Cees neemt een coördinerende rol op zich en Hans gaat aan de slag met het onderhouden van onze bestaande sponsoren. Een mooie uitbreiding op het team dat de afgelopen tijd zo hard heeft gewerkt om veel nieuwe sponsoren binnen te halen. Lijkt het je ook leuk om je bezig te houden met sponsoring? De commissie kan nog meer vrijwilligers gebruiken!
 

Bekijk het vacatureoverzicht op de website

Iets te melden? 

Een aankondiging voor een spannende wedstrijd, een leuke activiteit die gaat plaatsvinden of een oproep tot vrijwilligers? Heb jij iets te melden waarvan je wilt dat het op de website, op social media of in de kranten gezet wordt? Geef dit door via website@skcmerwede.nl, dan gaat het communicatieteam van Merwede/Multiplaat ermee aan de slag.

Activiteiten


3 september
Oud papier ophalen
10 september
Klaverjassen/jokeren
15 september
Darttoernooi
21 september
Vossenjacht voor de jeugd
1 oktober
Oud papier ophalen
8 oktober
Klaverjassen/jokeren
17 oktober
Ladies Night
12 november
Klaverjassen/jokeren

Kortingsacties

10% korting bij Haar Sieraad
Koop in de maand september 2018 bij Haar Sieraad en krijg je 10% korting op je aankoop.

Korting bij Dutch Floorstore
Tot en met 31 oktober 2018 ontvang je 10% korting op vloeren en 20% op ondervloeren en plinten, bij inlevering van de coupon.
Modecheque ter waarde van € 10,-
Krijg bij een aankoop vanaf € 50,- bij KING Jeans & Casual een korting van € 10,-. De actie loopt t/m 31 oktober 2018 (1 per klant).
Ben of ken je iemand die wil adverteren in de nieuwsbrief of de presentatiegids 'De Merwediaan'? Geef het door via sponsoring@skcmerwede.nl.

Vacatures

Lid schoonmaakploeg kleedkamers
Zorg jij voor schone kleedkamers tijdens het buitenseizoen?

Bekijk vacature
Accountmanager bestaande sponsoren
Nu we zoveel nieuwe sponsoren hebben, is het ook van belang de relatie met bestaande sponsoren goed te houden.
Bekijk vacature
Communicatie sponsoring
Help de sponsorcommissie met de communicatie richting sponsoren en de lokale media.
Bekijk vacature
Coördinator Kampioenschappen
Iedere keer weer een feestje! Je regelt de viering van de kampioenschappen van A tot Z.
Bekijk vacature
Trainer en/of coach G-team
Onze G-teams zijn hard op zoek naar nieuwe trainers en coaches.
Neem jij deze dankbare taak op je?
Bekijk vacature
Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook
Bezoek onze website
Email ons
Copyright © 2018 Merwede/Multiplaat, All rights reserved.


Wil je geen nieuwsbrieven van Merwede/Multiplaat ontvangen?
Pas dan je voorkeuren aan of meld je af voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp