Copy
U ontvangt als lid de nieuwsbrief van Merwede/Multiplaat
View this email in your browser
Het zaalseizoen is in volle gang, maar het jaar 2016 loopt op zijn eind. Hierbij de laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Bijna kerst!

Nog twee weken trainen* en nog maar 1 competitieronde te gaan en dan is het alweer tijd voor de feestdagen. Aanstaande zaterdag speelt Merwede/Multiplaat 1 ook de laatste keer thuis in de Stoep. Tegenstander is directe concurrent en streekgenoot HKC. De wedstrijd start om 13:50 en we rekenen natuurlijk op een volle sporthal!

* Tussen Kerst en Oud en Nieuw zijn er geen trainingen! 

Bekijk het trainingsschema rond de feestdagen

Diverse nieuwe sponsoren

Nadat Multiplaat Werkendam het hoofdsponsorschap van onze vereniging heeft verkregen, zijn er diverse nieuwe sponsoren binnengehaald. We verwelkomen Rijwielhandel van der Aa, Groenendijk Onderwijsadministratie en Eyewish! 

Lees verder..

Woensdag: Ruilmiddag korfbalplaatjes

De korfbalplaatjesactie van Albert Heijn loopt nog enkele weken. Om iedereen kans te geven om zijn of haar boek vol te krijgen, wordt er aanstaande woensdagmiddag 14 december een ruilmiddag georganiseerd in de kantine! Tussen 13:30 uur en 16:30 uur is iedereen welkom om te ruilen met elkaar! 

Inzamelavond rommelmarkt op woensdag 14 december!

Zoals jullie op de foto hieronder kunnen zien, is er inmiddels al aardig wat “rommel” verzameld. Woensdag 14 december is het weer zover. We zijn dan in de loods aanwezig om nieuwe “rommel” in ontvangst te nemen en te sorteren. Het adres is Baanhoek 4. Kom langs of laat je “rommel” ophalen!

Lees meer op de site
Er worden ook af en toe spullen op Marktplaats gezet. Bij de kleding zijn er diverse Erima (sponsor) trainingsbroeken in maat 164 en 36/38. Voor € 12,50 kan je deze zelf ook aankopen. Stuur even en mail naar kleding@skcmerwede.nl als je interesse hebt.

Wijziging peildatum jeugdteams

Voor het bepalen van de leeftijdscategorie voor jeugdspelers is de peildatum op dit moment 1 oktober. Het KNKV heeft besloten om vanaf seizoen 2017/2018 de peildatum te wijzigen in 1 januari. Dit is in lijn met andere teamsporten, bijvoorbeeld voetbal en hockey, die de peildatum van 1 januari al hanteren. 

Lees bericht

Korfbalmasterz

Enkele weken geleden heeft iedereen uit B1 en B2 meegedaan aan de spelregelavond 'Korfbalmasterz' van het KNKV. 

Tijdens een interactieve sessie werd de spelregelkennis verhoogd. Iedereen heeft na afloop zijn of haar diploma ontvangen! Mocht je ook interesse hebben, neem dan contact op met Marcella Roskam, Gerard van Eijl of Mark van Eijl. 

KORTE NIEUWTJES

Verloren en gevonden
Verloren: Erima broek maat 164 met nr 7 erop.
Gevonden: 2 zilveren ringen. Deze zijn gevonden in de kantine achter de bar tijdens de grote schoonmaak.
De overige gevonden kleding/spullen zijn te vinden op de site.

Lees bericht
400.000e spaarplaatje uitgereikt
De korfbalplaatjesactie bij Albert Heijn Sliedrecht die nog tot eind dit jaar loopt is een groot succes. Samen met de gelijktijdige volleybalplaatjesactie is het lekker druk bij de supermarkt. 
Lees bericht
Kleding ruilen/inleveren
Heb je nog spullen in de kast liggen die niet meer passen, lever ze in. Je maakt er een ander weer blij mee. Vanaf dit seizoen verzorgt Bernadette Struijk de gevonden voorwerpen en de tweedehands kleding. 
Foutje: 
Sommige mensen hebben de financiële stukken van de ALV niet kunnen downloaden, omdat de link korte tijd niet werkte. Wil je de stukken alsnog ontvangen? Mail dan naar bestuur@skcmerwede.nl.
Gezocht: 
We zijn op zoek naar iemand die kan ondersteunen in de PR en externe communicatie. Iemand die contact onderhoudt met de media en andere externe communicatie verzorgt. Lijkt je dit leuk? Dan vinden wij dat ook leuk! Meld je aan bij het bestuur. 
Mail het bestuur!
ZATERDAG 17 DECEMBER 2016

Om 13:50 uur speelt Merwede/Multiplaat 1 de derby tegen HKC 1.

Kom allemaal kijken!
Foto's Sinterklaasfeest
Vrijdag 25 november bezocht Sinterklaas en zijn Pieten de korfbalkantine. Het was weer een drukte van jewelste en gelukkig wist Sinterklaas net als elk jaar de kantine te vinden. Er is een aantal foto's gemaakt, die te bekijken zijn op onze website. 
Foto's Sinterklaasfeest
Gezocht: 
Voor het wedstrijdsecretariaat zoeken wij een tweede persoon die kan helpen met o.a. het organiseren en regelen van de oefenwedstrijden. Het gaat om alle extra taken naast het competitiegedeelte (dat blijft Jolanda doen). Belangstellenden kunnen contact opnemen met Jolanda de Wit.
Mail het wedstrijdsecretariaat!
Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook
Bezoek onze website
Email ons
Copyright © 2016 Merwede/Multiplaat, All rights reserved.


Wil je geen nieuwsbrieven van Merwede/Multiplaat ontvangen?
Pas dan je voorkeuren aan of meld je af voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp