Copy
U ontvangt als lid de nieuwsbrief van Merwede/Multiplaat
View this email in your browser
Gelukkig nieuwjaar! Terwijl we nog een aantal dagen mogen uitbuiken, staan aanstaande zaterdag alweer de eerste wedstrijden van 2018 op het programma. Merwede/Multiplaat 1 ontvangt om 19:30 uur in Sporthal de Stoep tegenstander DVS'69. Een mooi moment om elkaar een goed en sportief nieuwjaar te wensen!

Merwede/Multiplaat 1 hervat de competitie in 2018 als koploper. Met 11 punten uit 6 wedstrijden doet het team onder leiding van Arthyn Muller het erg goed, maar ze zullen er alles aan moeten doen om geen punten te verliezen in de tweede helft van de competitie. Futura zit hen met 10 punten namelijk op de hielen en ook ONDO (M) en Excelsior (D) liggen met 8 punten niet ver achter.
 

Hoe is het nu met.. Rick Landa?

Het is inmiddels alweer ruim 2 maanden geleden dat ik de voorzittershamer mocht overdragen aan Adri Lugthart. Het is wel even wennen. Ruim acht jaar lang ben je nauw betrokken bij de in en outs van de vereniging en plotseling stopt dat. Een vreemde gewaarwording en ik moest mij echt wel eens inhouden om niet gelijk te gaan regelen als er zich iets voordeed. Ik begin het wel steeds beter onder de knie te krijgen en kan meer afstand nemen. 

Lees bericht

Foto's oliebollenclinic 2017!

Er werden op 30 december diverse clinics gegeven door de selectie van Merwede/Multiplaat. Bovendien werden meer dan 1000 oliebollen verkocht! Check hieronder de foto's.

Bekijk alle foto's van de oliebollenclinics!

Al 25 jaar scheidsrechter!

Martijn de Widt begon dit seizoen aan zijn 25e jaar als scheidsrechter! Met zijn opgedane ervaring is hij door de jaren heen steeds hoger gaan fluiten en sinds dit seizoen fluit hij op het niveau van Merwede 1 en 2. “Mijn motto is altijd gebleven om het beter te doen dan de wedstrijd ervoor.” Wil je weten hoe hij als scheidsrechter begonnen is en hoe hij op dit niveau terecht is gekomen?

Lees bericht

Opbrengst Vriendenloterij

Vorig jaar zijn we een samenwerking gestart met de Vriendenloterij. Van ieder lot gaat de helft van de inleg naar onze vereniging. In het derde kwartaal leverde dit ruim 1.100 euro op. Benieuwd wat deze samenwerking de vereniging in totaal heeft opgeleverd tot nu toe?

Lees bericht

Klaverjascompetitie 2018

De Bijzondere Activiteiten Commissie (BAC) heeft ook in 2018 weer diverse datums vastgelegd waarop geklaverjast of gejokerd kan worden in de kantine. Noteer deze datums vast in je agenda:
 
8 januari, 12 februari, 12 maart, 9 april, 14 mei en 11 juni
 
Deelname vanaf de B-jeugd. Vooraf aanmelden is niet nodig.
 

Pop-up kantine 

 
Misschien heb je hem zien staan; onze pop-up kantine in Sporthal de Stoep. De afgelopen weken hebben verschillende vrijwilligers geholpen om deze pop-up kantine op te zetten en te bemannen, waardoor onze leden, tegenstanders en supporters niks tekort zijn gekomen. Iedereen die hieraan heeft meegeholpen, heel erg bedankt voor jullie hulp!
 
Ook in het nieuwe jaar zijn we weer op zoek naar vrijwilligers die deze pop-up kantine kunnen bemannen. Heb je op vrijdagavond of zaterdag tijd over om te helpen? Geef dit door aan Kees Cleton via kantine@skcmerwede.nl of meld je aan op de lijst die in Sporthal de Stoep ligt. Een dienst duurt een uur en we zijn heel erg blij met iedereen die een of meerdere uren wil komen helpen. Met elkaar en voor elkaar!
 

FIFA Toernooi in de kantine!

 
Het toernooi wordt gehouden op vrijdag 12 januari in de kantine van SKC Merwede/Multiplaat. Deelname vanaf de B-jeugd. Geef je op via bijzondereactiviteiten@skcmerwede.nl of bij de BAC-leden!

Kennisquiz

Ook in 2018 organiseert Hans Ligthart in samenwerking met de Bijzondere Activiteiten Commissie (BAC) weer de kennisquiz 2018. Tijdens deze avond test quizmaster Hans de kennis van de teams over allerlei thema’s, van muziek tot smaak-/geurbeleving, van geschiedenis tot wetenswaardigheden binnen de vereniging. Welk team wordt Quizkampioen 2018?
 
Laat je verrassen tijdens deze gezellige avond. Net zoals voorgaande jaren hopen we ook dit jaar weer op veel aanmeldingen. De kennisquiz wordt gehouden op 16 februari 2018 in de kantine. Teamsamenstelling: minimaal 4 en maximaal 6 personen. Deelname vanaf de B-jeugd. Geef je op via bijzondereactiviteiten@skcmerwede.nl of bij de BAC-leden!

Bingo voor de Kangoeroes, F- en E-jeugd 

Op vrijdag 12 januari organiseert de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) een bingo voor de kangoeroes, E- en F-jeugd. De bingo begint om 18.00 uur en vindt plaats in de kantine. De avond zal tussen 19.00 en 19.30 uur afgelopen zijn. Lijkt het je leuk om ook te komen? Meld je dan aan bij een van de JAC-leden of via jeugdactiviteiten@skcmerwede.nl.  

Coördinator voor de jeugd gezocht! 

Ben je goed in het houden van overzicht, het aansturen van anderen, het signaleren van problemen en kansen en heb je affiniteit met de korfballende jeugd? Dan is Merwede/Multiplaat op zoek naar jou!
 
De vacature Coördinator jeugd is ontstaan doordat de structuur binnen de vereniging veranderd is. We zoeken daarom iemand die de schakel is tussen het bestuurslid Korfbalzaken (Marcella Roskam) en de goed georganiseerde jeugdafdeling. Er wordt nog gewerkt aan een volledige functieomschrijving. Wil je nu alvast meer informatie? Mail dan naar Marcella (marcella@r-roskam.demon.nl) of vraag het een van de bestuursleden.

KORTINGSACTIES!

De sponsorcommissie heeft diverse sponsoren bereid gevonden extra korting te geven aan Merwedianen! Print of fotografeer onderstaande coupons en ondersteun de lokale gemeenschap en profiteer natuurlijk zelf!

10% korting op een zonnescherm of rolluik!
In februari en maart krijg je 10% korting op het gehele assortiment van Renaud Zonwering!
20% korting op een foto op canvas!
Bij Devaca bestel je nu met 20% korting een canvasdoek met een eigen foto erop!
5% extra korting bij Eyewish
Naast andere lopende acties krijg je als Merwediaan nu 5% extra korting op je aankopen bij Eyewish!
Bespaar 10% op een nieuwe fiets!
Heb je een nieuwe fiets nodig? Koop deze dan t/m maart 2018 bij Rijwielhandel van der Aa en krijg 10% korting!
Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook
Bezoek onze website
Email ons
Copyright © 2018 Merwede/Multiplaat, All rights reserved.


Wil je geen nieuwsbrieven van Merwede/Multiplaat ontvangen?
Pas dan je voorkeuren aan of meld je af voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp