Copy
U ontvangt als lid de nieuwsbrief van Merwede/Multiplaat
View this email in your browser
Gelukkig nieuwjaar! Nu de feestdagen voorbij zijn, is het weer tijd om lekker te gaan sporten. Toch nog zin in een feestje? Op 5 januari luiden we het nieuwe jaar knallend in tijdens het Foute Sportfeest. Een mooi moment om elkaar een goed en sportief nieuwjaar te wensen!

Merwede/Multiplaat 1 moet in 2019 aan de bak om geen punten meer te verliezen in de tweede helft van de competitie. Op 12 januari spelen zij een uitwedstrijd tegen Albatros. De eerste thuiswedstrijd staat de 19e om 19.45 uur op het programma, met als tegenstander Maassluis.

Van de voorzitter

Beste leden en lezers,

Tijdens de bestuursvergadering op 19 december hebben we naast de gebruikelijke agenda ook teruggekeken op het afgelopen jaar. Als één van de grote hoogtepunten binnen onze vereniging werd ons 80-jarig bestaan in combinatie met de nieuwe kunstgrasvelden benoemd. Hier kunnen we als vereniging en bestuur natuurlijk super trots op zijn.

Voor nu staat het vizier op 2019 met daarbij de nodige plannen en uitdagingen binnen onze vereniging.

Ik hoop dat we ‘met elkaar en voor elkaar’ deze plannen en uitdagingen gaan oppakken, aangaan en realiseren!

Voor nu wens ik u en al uw dierbaren een gezond, voorspoedig en sportief 2019 toe.

Namens het bestuur,

Adri Lugthart
Voorzitter SKC Merwede/Multiplaat

Foto's oliebollenclinic 2018!

Op 29 december werden diverse clinics gegeven door de selectie van Merwede/Multiplaat. Bovendien werden er heel veel heerlijke oliebollen en appelbeignets verkocht!

Bekijk alle foto's van de oliebollenclinics!

We zitten niet stil...

Tijdens het zaalseizoen gaan onderhoudswerkzaamheden op het veld gewoon door. Steeds meer van onze huidige palen beginnen mankementen te vertonen. Daarom schaffen we de komende maanden vervangende palen van aluminium aan. Deze zijn lichter en dus voor iedereen makkelijker te hanteren. Doordat de palen op een andere manier op de voetstukken gezet moeten worden, is een aanpassing vereist. Arjan van Eijl is hiermee bezig: er moet een vierkant stuk pijp in plaats van de huidige ronde gemonteerd worden. Mark de Jong levert ons de benodigde stukken vierkante pijp. Daan Struijk is in gesprek met de leveranciers om de juiste palen tijdig geleverd te krijgen. Bij de start van het tweede deel van de veldcompetitie in april moeten de vervanging en aanpassing gerealiseerd zijn.

De dug-outs krijgen met een montagesteun extra stabiliteit. Daarmee zijn ze op een veilige manier bruikbaar, ook als er wat wind staat. Hiermee kunnen de dug-outs elke zaterdag gebruikt worden door de teams die op het hoofdveld spelen.

Kennisquiz

Ook in 2019 wordt er weer een kennisquiz georganiseerd. Tijdens deze avond wordt de kennis van de teams getest over allerlei thema’s. Welk team wordt Quizkampioen 2019?
 
De kennisquiz wordt gehouden op 8 februari in de kantine. Meer informatie volgt. Weet je nu al zeker dat je je wilt opgeven? Doe dit via bijzondereactiviteiten@skcmerwede.nl of bij een van de BAC-leden.

Klaverjascompetitie

De Bijzondere Activiteiten Commissie (BAC) heeft ook in 2019 weer diverse datums vastgelegd waarop geklaverjast of gejokerd kan worden in de kantine. Noteer de eerste drie datums vast in je agenda:
 
14 januari, 11 februari, 11 maart
 

Goed nieuws! 

 
De gemeente heeft een nieuwe huurder gevonden voor de sportkantine van sporthal De Stoep. Kom aan Tafel! zal de sportkantine in januari openen. Tot die tijd zal onze pop-up kantine er staan. Iedereen die de afgelopen tijd geholpen heeft in de pop-up kantine, bedankt!
 

Bingo voor de Kangoeroes, F- en E-jeugd 


Op vrijdag 8 februari organiseert de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) een bingo voor de kangoeroes, E- en F-jeugd. Een leuke avond, waarop mooie prijzen te winnen zijn. Zet de datum vast in je agenda en houd de website in de gaten voor meer informatie.

Koppeldarten

Op 2 maart organiseert de Bijzondere Activiteiten Commissie (BAC) een koppeldarttoernooi. Noteer deze datum vast in je agenda en zoek een dartpartner. Meer informatie volgt.

Advertentie van onze sponsor:
Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook
Bezoek onze website
Email ons
Copyright © 2019 Merwede/Multiplaat, All rights reserved.


Wil je geen nieuwsbrieven van Merwede/Multiplaat ontvangen?
Pas dan je voorkeuren aan of meld je af voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp