Copy
U ontvangt als lid de nieuwsbrief van Merwede/Multiplaat
View this email in your browser
Ondanks dat het de afgelopen weken nog best koud was, mogen we weer naar buiten en zijn de eerste (oefen)wedstrijden op het veld alweer gespeeld. Maar het warme weer komt eraan en wat is er dan lekkerder dan buiten een wedstrijd spelen of in het zonnetje de teams van Merwede/Multiplaat aanmoedigen? Kijk op de website voor het wedstrijdprogramma van het veldseizoen. Vrolijk Pasen!

Van de voorzitter: Terugblik op het zaalseizoen

"Mijn eerste zaalseizoen als voorzitter zit er op! Een periode met onder andere de nodige sportieve hoogtepunten, het ontbreken van de sportkantinefaciliteiten, het bezoek van 'politiek Sliedrecht' en vele vrijwilligers die met elkaar en voor elkaar een steentje hebben bijgedragen."

Lees bericht

Nieuwe hoofdtrainer! 

De vacature voor de hoofdtrainer van de selectie is ingevuld. Vanaf volgend seizoen wordt Raymond Mollet de coach van ons 1e. Na verschillende gesprekken bleek Raymond een goede match met de vereniging. Zoals hij zelf aangeeft: “De ambities van de club en de spelers en de rek die er nog in zit bij de spelers, hebben de doorslag gegeven om bij SKC Merwede/Multiplaat aan de slag te gaan.”

Lees bericht

Geef je voor 7 april op voor het Pinksterkamp!

Heb jij je nog niet opgegeven voor het Pinksterkamp? Wees dan snel, want je kunt je nog aanmelden tot zaterdag 7 april. Het belooft weer een onvergetelijk kamp te worden! Dit jaar gaan we naar een nieuw kamphuis: Het Buitencentrum in Het Loo Oldebroek op de Veluwe. Benieuwd wie er allemaal meegaan? De deelnemerslijst staat op de website. Met vragen kun je terecht bij een van de leden van de kampgroep.

Geef je op voor het Pinksterkamp!

Stem op ons tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!

Ben je lid van Rabobank Merwestroom en heb je je stemcode van de Rabobank Clubkas Campagne ontvangen? Ga dan naar www.clubkascampagne.nl om je stem uit te brengen! Stemmen kan nog tot en met 10 april. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe hoger het bedrag voor onze vereniging. Het geld zullen we gebruiken voor de nieuwe inrichting van de kantine.

Lees bericht

Zaterdag 7 april: Koppelschiettoernooi!

Op zaterdag 7 april is er voor zowel de jeugd ('s ochtends) als de leden vanaf de B-leeftijd een koppelschiettoernooi! Zie de flyers hieronder en geef je nog snel op!

Save the date: 23 juni slotdag!

Schrijf het alvast op in de agenda, op 23 juni is de traditionele slotdag van het seizoen! Later meer...

Update over facilitaire zaken

Er is de afgelopen tijd veel gebeurd op gebied van facilitaire zaken binnen de vereniging. Zo kwam er een pop-upkantine in Sporthal de Stoep, de keuken in de kantine wordt aangepast, er wordt gewerkt aan een plan voor de nieuwe inrichting van de kantine, alle kantinediensten moesten weer ingevuld worden en we blijven in gesprek met de gemeente over het nieuwe kunstgras en een eigen sporthal.

Lees bericht

Veiligheid in de kantine 

 
In de kantine is het altijd erg druk met mensen. Een ongelukje zit in een klein hoekje. In het kader van veiligheid, hangt er in onze kantine een lijst met mensen van onze vereniging die EHBO-er en/of BHV-er zijn. Mocht er iets zijn, dan kunt u deze mensen aanspreken. Ook is er een AED aanwezig: rechts aan de muur in de gang richting de kleedkamers. We hopen natuurlijk dat we deze niet hoeven in te zetten. Mocht u nog vragen hebben, toegevoegd of van de lijst  gehaald willen worden, dan kunt u contact opnemen met Cindy Schaddelee via r.schaddelee@upcmail.nl.

Update sporthal en kunstgras

Tijdens de afgelopen algemene ledenvergadering zijn de aanwezige leden bijgepraat over de vorderingen rondom de sporthal en het kunstgrasveld. Wat is er in de tussentijd gebeurd? Ad de Waard, voorzitter van de Commissie Sportaccommodatie, brengt je op de hoogte.

Lees bericht

Word ook Stoepsponsor!

Door de komst van een nieuwe sporthal en daarmee de verdwijning van de sponsorborden aan de wand, is er voor onze sponsoren de gelegenheid ontstaan om te adverteren in Sporthal de Stoep. Er is veel animo onder lokale en regionale ondernemers en de sponsorcommissie is er de afgelopen tijd dan ook druk mee bezig geweest. Deze week zijn de eerste sponsordoeken bevestigd aan de wand door een groep vrijwilligers en het ziet er super uit! Ook interesse? Kijk op www.stoepsponsor.nl

KORTINGSACTIES!

De afgelopen tijd hebben we er veel nieuwe sponsoren bij gekregen en daar zij we natuurlijk erg blij mee! Hoe leuk is het als wij hen ook een handje helpen door producten of diensten bij deze sponsoren te kopen of af te nemen? De sponsoren hebben zelfs leuke acties, waardoor dit nog aantrekkelijker wordt!

20% korting op een foto op canvas!
Bij Devaca bestel je nu met 20% korting een canvasdoek met een eigen foto erop!
5% extra korting bij Eyewish
Naast andere lopende acties krijg je als Merwediaan nu 5% extra korting op je aankopen bij Eyewish! Vanaf komende week krijg je tevens bij aankoop van een bril een zonnebril (evt. op sterkte) cadeau!
10% korting bij Juwelier Verhoef
Juwelier Verhoef is een van de nieuwste sponsoren met een bord in sporthal De Stoep. Omdat te vieren krijgen de klanten op vertoon van deze advertentie 10% korting op Spirit Icons sieraden.
Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook
Bezoek onze website
Email ons
Copyright © 2018 Merwede/Multiplaat, All rights reserved.


Wil je geen nieuwsbrieven van Merwede/Multiplaat ontvangen?
Pas dan je voorkeuren aan of meld je af voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp