Copy

CE ESTE?

Un antrenament rațional, instinctual, ca în cele din urmă să poți crea personajul NATURAL care poate vorbi în locul tău. Cu alte cuvinte vei fi „purtătotorul tău de cuvinte". Inspirațional, comic, reflexiv, dominant, bufonul șiret și multe altele!

CUM SE INTAMPLA?

ACTUL de a vorbi în public necesită mult curaj și nebunie. ARTA de a vorbi în public crează CATHARSIS!

Înveți să îți construiești personaje care să facă ceea ce tu crezi că nu poți face. Astfel, cuvintele vor căpăta nuanțele dorite sau poate împreună cu personajul tău veți descoperi altceva. În cele din urmă, după ce personajele tale vor fi fost trainerii tăi, se vor retrage, pentru că vor fi creat un adevărat speaker – care a învățat de la un maestro – cumulul de personaje abordate.


Dicție. Respirație. Lucru cu emoțiile

UN LUCRU EXTREM DE IMPORTANT – CITIREA/SIMȚIREA PUBLICULUI.

 

18 Iulie

18 – 22.00 (jocuri de improvizație. Rol de interpret/public Alegerea unui text și a unui personaj

19 Iulie 

09.00 – 21.00 Metoda ALTER EGO…

20 Iulie

09.00 – 16.00 Metoda ALTER EGO...
                 17.00 – 20.00 – ON THE STAGE! 

 
LOCAȚIE - Centrul Plaing, Calea Victoriei nr. 120

DE CE SA PARTICIPI?

Crearea catharsisului este o stare fabuloasă. Publicul te recunoaște din momentul în care intri ca un zeu pe scenă, dar în orice moment te va mustra pentru necredința ta.
Crearea unui personaj este o experiență fabuloasă. Este o călătorie în interiorul tău – ca un roller coaster. Interpretarea unei povestiri și subtextul unui speech sunt tehnici pe care dacă nu le înțelegi, le aplici degeaba.
Textul? Mișcarea scenică? Tehnici de mișcare? Nu te chinui să le înveți mecanic. Lasă-ți personajul să le facă – sunt ale lui – sunt firești. Învață privind. Apoi povestea sau STORYTELLINGUL se va naște de la sine.

METODA FACE PARTE DIN LUCRAREA MEA: ALTER EGO SAU CONTRACTUL DINTRE ACTOR ȘI PERSONAJ.

BREF
„Să spui tirada cu-n glas firesc                                                                               nepotrivite gesturile-n vânt.                                                                 
Fii reținut. Iubirea, groaza, ura, nu depăși, când le rosteși măsura.                            
Te lasă-n grija-înțelepciunii tale. și fiecare gest să corespundă cuvântului rostit                    
Iar fiecare cuvânt cu gestul tău să se măsoare”

Fragment HAMLET, de WILLIAM SHAKESPEARE.

TESTIMONIALE, Toastmasters Suceava 27-29 iunie 2014
 • "Orlando, îți mulțumesc că m-ai scos din mine și m-ai aruncat în străfundurile sufletului meu. Mulțumesc că ai transformat blocul de gheață al emoțiilor mele în apa curgătoare." (Ștefan)
    
 • "Alter Ego" a fost de departe cea mai puternică și mai modelatoare experiență trăită de mine până acum. Mult mai mult decât un workshop de perfecționare a discursului public "Alter Ego" este o experiență unică de autocunoaștere profundă. în doar 2 zile și jumătate de workshop, Maestrul Orlando Petriceanu , acest Eistein – Merlin al zilelor noastre, a găsit , a spart zidul din mine și a scos la luminiș acea parte întunecată, ascunsă și nerecunoscută, care mă împiedică să evoluez și care–mi mutila creativitatea. M-a pus față în față cu partea din mine pe care nu vroiam s-o recunosc și am devenit din nou întreagă! Cu talent, răbdare și tenacitate, a făcut același lucru cu fiecare dintre noi. Un proces cu adevarat magnific care ne-a transformat pe toți! Triada Om – Personaj – Speaker și trecerea prin Codul RAI sunt un mod excelent de a-ți redescoperi și defini clar și inconfundabil valorile astfel încât să poți oferi publicului discursuri cu mesaje clare și de impact. Cu o adâncă plecăciune iți mulțumesc Maestre Orlando Petriceanu! (Cezarina)
   
 • "Un curs practic în care am învățat încă o dată că poți trece peste bariere, că poți fi speaker, bucurându-te de acest lucru." (Liviu)
   
 • Am venit la workshopul ALTER EGO pentru a cunoaște persoane noi si pentru a învăța să-mi înving emoțiile în comunicare. Cu toate că am propria afacere și de 18 ani sunt nevoită să vorbesc cu grupuri mici și mari de clienți, nu am urmat până acum cursuri de public speaking. M-am gândit că un curs de actorie m-ar ajuta să-mi păstrez clienții aproape, să le pot oferi starea de liniște și bucurie. Cursul a depășit tot ce mi-am imaginat. Cele 3 zile au trecut ca 3 clipe! Orlando, ești un magician veritabil, nu barbar asa cum te autonumești pe facebook! Un magician schimbă lumea, tu ne-ai schimbat pe fiecare dintre noi, ne-ai ghidat și ne-ai ajutat să ne cunoaștem. Talentul și umorul tău ne-au ajutat pe fiecare să ne conștientizăm partea întunecată din noi, partea de care nu ne place să vorbim sau să recunoaștem că există. Recomand workshopul tuturor persoanelor care doresc să descopere cine sunt, în profunzime, când măștile sunt lăsate să se odihnească. Recomand workshopul persoanelor care au ajuns într-un impas, s-au rătăcit sau au pierdut drumul și sensul vieții. Recomand workshopul cu toată convingerea, persoanelor care "ȘTIU TOT", care cred că se pot descurca singure, care nu au nevoie de nici un sfat sau îndrumare. Este un workshop pentru persoanele curajoase. Da, este un curaj sa părăsești zona de confort și să faci o schimbare profundă cu tine însuți. Când noi ne schimbăm, se schimbă lumea în care trăim. Pentru schimbare este nevoie de un magician! (Carmen)
   
 • Cu Orlando am scos la suprafață acea parte din mine pe care o uitasem și care nu-mi plăcea. Acum mă simt întreaga și relaxată să fiu eu însămi, chiar și atunci când "joc teatru". Mulțumesc. Recomand acest workshop tuturor celor în căutare de sine. Veți avea surprize mari vis-a-vis de persoana voastră, dar foarte plăcute. E încă un pas înspre "a fi întreg". (Camelia)
   
 • Sunt recunoscător pentru ajutorul lui Orlando în descoperirea PERSONAJULUI ce "dormea în mine până la acest moment, netulburat de cultura și experiențele mele de viață. Aștept noi provocări la cote tot mai înalte în viitoare întâlniri cu Maestrul ORLANDO. (Corina)
   
 • Au fost 3 zile intense, de explorare, descoperire personală, eliberare sufletească, explorarea resurselor. Orlando a fost un războinic care într-un mod magic ne-a ajutat sa ne eliberam de blocaje și prejudecăți și să explorăm potențialul nebănuit care e ascuns în fiecare din noi, devenind astfel un vindecător pentru fiecare. (Corneliu)
   
 • Un workshop pe care trebuie să-l faci măcar o dată pe an. Recomand! Abia aștept să particip la următorul workshop, level 2 upgrade. Abia aștept să dau cu ego-ul de pământ. Mulțumesc, Orlando! (Andrei)

INVESTITIE

 

Preț inițial: 900 ron/pers 

Ofertă înainte de vacanță: 500 ron/pers. (curs). Nr minim pers 10, maxim 20 


Dacă vii însoțit de o persoană investesc și eu alături de tine cu 25%. Vino cu doua persoane și plătești doar 50%... Vino cu 4 și cursul este din partea mea. 

prețul nu conține tva
 
Înscrierile se fac până în data de 15 iulie 2014

informații la telefon:
Alexandra Scânteianu: 0769 717 887

 
ÎNSCRIE-TE
ORLANDO PETRICEANU
Orlando Petriceanu
Orlando Petriceanu
All4One Entertainment
All4One Entertainment
Copyright © 2014 Orlando Petriceanu, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp