Copy
Welcome to our newsletter
Ramon Lombarte

Primavera - Solstici - Estiu 2015

Del 21 de maig al 20 de setembre 2015

Ca l’Antiga festeja el seu primer aniversari amb un programa molt especial i sumptuós dedicat a un artista que ha voltat pel món amb els colors, la llum i les ombres apresos al Maresme il·luminant la seva obra.

En Ramon Lombarte torna al territori fent honor a la dita “Roda el món i torna al born”. Els darrers 30 anys la seva obra s’ha vist a Europa, Àsia i Amèrica, però els seus seguidors l’han vist als catàlegs o han hagut de viatjar perquè l’última exposició al país va ser el 1986 a Barcelona.

Aquest retorn mereix una composició especial per mostrar el treball d’en Lombarte. Serà una obra en dos actes i la finale, amb un toc de retrospectiva, només un toc perquè el retorn al territori ha deixat un seguit de peces mai vistes.

En el primer acte, al maig i el juny, acollirem els “Paisatges d’interiors”. En el segon acte, ja a l’estiu de juny i juliol, ens deixarem engrescar per la nonchalance francesa o el dolcefarniente italià “Gaudint de la vida”. La finale serà dona o no serà, “Elles” acabaran el festival a l’agost i el setembre per deixar pas a la tardor.

Aquest festival plàstic tindrà els seus moments de música, de dansa i d’esbarjo, una festa d’aniversari, la revetlla del solstici d’estiu, el concert del Festival «Remors» i tant d’altres que descobrireu a mesura que avancin la primavera i l’estiu.

PRIMER ACTE: PAISATGES D’INTERIORS
Del 21 de maig al 21 de juny

SEGON ACTE: GAUDINT DE LA VIDA
Del 25 de juny al 26 de juliol

FINALE: ELLES
Del 20 d’agost al 20 de setembre

Dijous, divendres i dissabtes de 17:00 a 21:00 – Diumenges d’11:00 a 14:00

Visiteu www.calantiga-org i feu-vos-en amics.
Seguiu-nos a Facebook.
Contacteu-nos a info@calantiga.org.
Making of, Ramon Lombarte

Roda el món i torna al born…

Primer acte: «Paisatges d'interiors»
Making of a Ca l’Antiga

L’exposició de retrouvailles d’en Ramon Lombarte abastarà la primavera i l’estiu en tres actes, el primer dels quals és “Paisatge d’interiors”. Un itinerari que ens porta a països llunyans i exòtics però, sobretot, a un paisatge d’interiors del territori. Masies i cases o mansions de Vallromanes, l’Ametlla de Segarra i Ca l’Antiga a Teià.

Fem un avanç de l’obra amb el making of a Ca l’Antiga. En Lombarte comença a treballar quan ha ‘trobat’ un lloc que l’inspira. Un entorn i un interior on poder jugar amb les llums, amb els colors, amb les insinuacions, amb les sorpreses… Després treballarà al seu estudi amb el material fotogràfic, amb els models i amb els records…

Ho descobrirem el 21 de maig a Ca l’Antiga.

PRIMER ACTE: PAISATGES D’INTERIORS
Del 21 de maig al 21 de juny

Dijous, divendres i dissabtes de 17:00 a 21:00 – Diumenges d’11:00 a 14:00

► veure galeria
Classe de Plàstica a Ca l’Antiga, Escola Projecte de Barcelona

Classe de Plàstica a Ca l’Antiga
Escola Projecte de Barcelona

Alumnes de 5è i 6è

La temporada d’Hivern a Ca l’Antiga ha estat animada per la visita dels alumnes de l’Escola Projecte de Barcelona. Guiats per la professora de plàstica, Marga Torres, 30 nenes i nens han cercat d’expressar una visió de l’hivern i del bosc, dels arbres i la natura. Han buscat el material i han compost obres inspirades i expressives. Els elements elaborats amb terrissa curiosament representen en molts casos arbres amb formes antropomorfes, o sigui, que els arbres tenen braços, mans, ulls i boques. Alguns semblen fantasmes simpàtics i d’altres són una mica monstruosos… Segurament és debut a la influència dels dibuixos animats, a la famosa factoria…, però la composició i l’art hi eren.

Gràcies per venir a Ca l’Antiga. Hem guardat les escultures que han resistit la intempèrie… A reveure!

► veure galeria

Facebook
Website

La nostra newsletter està també disponible en castellà, en francès i en anglès: si us plau, contacta'ns si desitja canviar d'idioma.

Copyright © 2015 Ca l'Antiga, All rights reserved.


You can cancel your subscription or update your preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp