Copy
Welcome to our newsletter
Gaudint de la vida, Ramon Lombarte

Primavera - Solstici - Estiu 2015

Del 21 de maig al 20 de setembre 2015

El programa especial preparat per festejar el 1r aniversari de Ca l’Antiga continua a bon ritme amb festes, actuacions i la continuació de l’exposició de Ramon Lombarte “Roda el món i torna al born…”

Segon acte: «Gaudint de la vida»
Del 25 de juny al 26 de juliol 2015

El 25 de juny s’inaugurà el Segon Acte “Gaudint de la vida” amb una acollida espectacular per part del públic d’aquest festival de la nonchalance francesa o el dolcefarniente italià. En l’univers de Ramon Lombarte gaudir de la vida vol dir deixar-se portar, viure i apreciar el moment present, l’instant, sense estímuls especials. A l’aire lliure o a l’interior de casa, sobre la gespa o a la banyera; parlant, dormint, la vida llisca entre els dits de les mans. Aquest passeig per la dolce vita amb en Ramon Lombarte ens farà gaudir dels colors, dels batecs, fluixets, del cor i del cos en repòs, fent la migdiada o submergit dins de l’aigua florejada.

SEGON ACTE: GAUDINT DE LA VIDA
Del 25 de juny al 26 de juliol

Dijous, divendres i dissabtes de 18:00 a 21:00 – Diumenges d’11:00 a 14:00

► veure fotogaleria

ANUNCI

Cant coral, dansa i aeris a Ca l’Antiga
Dijous 16 de juliol a les 21:30

Cor Scandicus
Olga Lladó, Ariadna Peya i Ruben Menjibar

Primer Anniversari

Primer anniversari de Ca l'Antiga

El dissabte 20 de juny vàrem festejar el 1r Aniversari de Ca l’Antiga amb una festa que va aplegar més de 200 persones. L’acte va ser apadrinat pels alcaldes de Teià, Andreu Bosch, i del Masnou, Jaume Oliveras. Ambdós municipis ens han animat des del principi a dur a terme el nostre projecte d’espai cultural de Ca l’Antiga – Trobades d’Art.

Des d’aquí volem donar les gràcies a totes i a tots els que ens vàrem acompanyar en aquesta festa d’ aniversari. Gràcies als artistes: a l'Olga Lladó i a les seves alumnes l'Eva i la Marina, a l'Alejandra i l"Estela del Quartet Neuma, al Ramón Lombarte Palau que ha omplert el celler de llum, color i sensibilitat. Gràcies a l'Andreu Bosch Rodoreda, alcalde de Teià i al Jaume Oliveras Maristany, alcalde del Masnou per les seves paraules i pels seus projectes respectius que desitgem i esperem molt culturals.

Gràcies a tothom! Gràcies per omplir el celler i les terrasses per veure, escoltar i gaudir de les obres presentades pels artistes. Vàreu ser moltes persones, molts cors batent i, segons alguns de vosaltres vàreu manifestar, emocionant-se. Gràcies a l'home del temps per fer lluir el sol durant el dia i, al capvespre, il.luminar-lo amb el triangle de l'equinocci format per la Lluna, Venus i Júpiter.

Gràcies especials a en Francesc Ribas París amb qui, espero, que farem plans culturals, a en Gerard Rosés que va inaugurar Ca l'Antiga amb les seves obres, a en Joan de Castellà, amb qui parlem d'arquitectura i de bellesa, a en Josep Botey que va rebre amb bons ulls els nostres projectes ara fa un any, a la gent de La Unió i a moltes persones i entitats que es faria llarg anomenar i que han estat fidels aquest primer any de vida de Ca l'Antiga.

► veure fotogaleria
Festival Remor 2015

«Cançons inesperades»
Concerts a la fresca - REMOR, 2 de juliol

L’Ajuntament de Teià organitza cada any els ‘Concerts a la fresca’ REMOR. El programa d’enguany ha començat a Ca l’Antiga i n’estem molt satisfets i encantats d’aquesta primera participació a “Remor”.

L’actuació d’en Daniel Anglès i Miquel Tejeda, el joc de llums i el magnífic so van quallar una vetllada fantàstica a la qual si va afegir la lluna i el cel clar, després de l’ensurt de les quatre gotes de pluja que van caure a la tarda. Gràcies als veïns i amics que, nombrosos, varen ser un públic meravellós. I felicitats als organitzadors, Ajuntament, CMC La Unió i tots els col·laboradors.

► veure fotogaleria
Paisatges d'interiors, Ramon Lombarte

Primer acte: «Paisatges d'interiors»
Del 21 de maig al 21 de juny

El 21 de maig es va inaugurar la temporada de Primavera – Solstici – Estiu 2015 a Ca l’Antiga amb el Primer Acte de l’exposició de Ramon Lombarte “Roda el món i torna al born…” que tindrà tres Actes i durarà fin el mes de setembre.

El vernissage del Primer Acte “Paisatge d’Interiors” va ser una festa entre amics que tenien ganes de veure de nou obres d’en Ramon Lombarte exposades a Catalunya després d’una sequera de 25 anys exposant només a l’estranger.

Èxit de públic, èxit d’acollida de les noves obres i molt gaudiment davant d’obres que nomé s’havien vist en els catàlegs editats però mai vistes al natural. Bon començament del festival Lombarte per festejar el primer aniversari de Ca l’Antiga.

► veure fotogaleria
Elles, Ramon Lombarte

PRÒXIMAMENT

Finale: “Elles”
Del 20 d’agost al 20 de setembre 2015

El festival acabarà amb una finale que serà dona o no serà. “Elles”, molt presents als actes primer i segon aclapararan tot el protagonisme. De vegades s’ens mostren sense fons, només elles; cap referència que ens permeti situar-les en un context; a voltes amb instruments interpretant per a elles mateixes músiques que només elles escoltaran; descansant, dormint, banyant-se establint un diàleg amb l’altra dona o amb ella mateixa; gaudint de la natura, de la soledat; recordant passats venturosos o fatals… A la fi, en Lombarte no necessita cap excusa per pintar dones.

Visiteu www.calantiga.org i feu-vos-en amics.
Seguiu-nos a Facebook.
Contacteu-nos a info@calantiga.org.
Facebook
Website

La nostra newsletter està també disponible en castellà, en francès i en anglès: si us plau, contacta'ns si desitja canviar d'idioma.

Copyright © 2015 Ca l'Antiga, All rights reserved.


You can cancel your subscription or update your preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp