Copy
Hehe eindelijk 2016 :) Het jaar van hét boek. Nog 4 maandjes en dan komt ons boek uit. Het manuscript is inmiddels zo goed als af. Wil je meer weten over het boek? Check hier onze speciale pagina over Eet als een expert.

Everdien, Vera, Titia en Leonie zijn onlangs bij het event 'gif op mijn bord' geweest. In deze nieuwsbrief een update. Daarnaast doet Sporty Titia verslag van haar deelname & (voedings) voorbereiding op het WK obstakelrun. Fleur inspireert jou uiteraard met een heerlijk gezond winterrecept. #happyreading
Obstakelruns & voeding
Obstakelruns, mud runs, survivalruns. Ze schieten als paddenstoelen uit de grond. Sinds 2014 is Titia besmet met het OCR virus. Onlangs deed ze mee aan het WK. Lees haar blog over haar (voedings) voorbereiding.
Is fructose giftig en sinaasappelsap net zo slecht als frisdrank?
Vera was onlangs aanwezig op het 'Gif op mijn bord' symposium in Maastricht. Fred Brouns gaf een lezing over de invloed van fructose op de gezondheid. Lees hier de blog van Vera.
Zijn suikers en zoetstoffen verslavend en een bron van ADHD?
Het wordt vaak gezegd: suiker is verslavend. Maar in hoeverre is dat ook zo? Everdien was aanwezig bij een lezing van hoogleraar neuropsychologie Rob Markus. Lees hier de blog van Everdien.
Detox je leven of toch niet?
Detox is een populair onderwerp op Google. De wetenschap kent geen onderbouwing voor gunstige effecten en zodoende wordt het niet aangeraden. Wil je er meer over weten? Check de blog van Leonie.
Farro met zalm en tahinsaus
Iedere maand inspireert blogger Fleur de I'm a Foodie community met de lekkerste seizoens-groenten. Deze maand farro met zalm en tahinsaus.
Eet als een expert update
Wij zijn erg trots op onze speciale Eet als een expert '1-pager'. Check hier onze pagina.  Met dank aan Liesbeth.

Het manuscript is zo goed als af :) Aankomende maand gaan we de foto's maken van de recepten en leggen we de laatste hand aan de teksten. Hierna wordt de vormgeving gedaan zodat je het boek in mei kunt kopen. Wil je het boek in de voor- verkoop al kopen? Drop jezelf op de lijst en we houden je op de hoogte.

We hebben grootse plannen als het boek uitkomt. Binnenkort hier meer over.
De bloggers van I'm a Foodie
I'm a Foodie bestaat uit een blogteam van diëtisten en voedingswetenschappers. Stuk voor stuk gepassioneerde professionals. In iedere nieuwsbrief maak je kennis met een I'm a Foodie blogger.

Maak kennis met Marjolein 

 
I'm a Foodie leest boeken & bezoekt healthy hotspots
Op de redactie krijgen wij heel wat boeken toegestuurd. Lees hier de review van De Groene Meisjes door Marjolein. En Leonie heeft onlangs de healthy hotspot Eigen Apeldoorn bezocht.
Like Us
Like Us
Tweet Us
Tweet Us
Pin Us
Pin Us
Check Us (op de site)
Check Us (op de site)
© I'm a Foodie 2013- 2016  |  Created with  in Amsterdam