Copy
Wist je al dat een aantal foodies (Marijke, Gaby, Liesbeth en Jolien) druk bezig is met het schrijven van een boek voor Kosmos Uitgevers? Binnenkort maken we de titel bekend en gaan we de cover met jullie delen. Nog even geduld. Wil je graag een boek-alert ontvangen als deze in de verkoop gaat? Drop jezelf op de lijst en we houden je op de hoogte.

Sinds kort bloggen wij ook voor Anderzorg.nl. Het broertje van Menzis. Afgelopen vrijdag 23 oktober hadden wij een nationale primeur: het allereerste WhatsApp de Diëtist SpreekuurBest cool toch.
Gezonde(re) pannenkoeken
Volkoren pannenkoeken! Klinkt gezond, toch? Of dat ook echt zo is, zocht Sjoukje voor jullie uit.
Boekreview: wat (w)eten we?
Maud heeft dit boek voor je gelezen en er een review over geschreven. Het boek roept op tot nadenken over eten om zodoende bewustere keuzes te kunnen maken. Maar of het ook de waarheid is? 
Healthy hotspot: De Meesterproef (Nijmegen)
Het Honigcomplex in Nijmegen is hot. Super hot! Hier wordt gekookt volgend oude ambachten, waarbij gebruik wordt gemaakt van lokale en seizoensgebonden producten.
Anecestral Health symposium 2015
Moeten sporters minder koolhydraten en meer vetten gaan eten dan hen de afgelopen decennia is aanbevolen? Hierbij het verslag van Sarai over dit onderdeel van het symposium.
Lasagne met witte kool
Iedere maand inspireert blogger Fleur de I'm a Foodie community met de lekkerste seizoens-groenten. Deze maand een overheerlijke lasagne met witte kool.
Gaaf toch: vrijdag 23 oktober hebben wij het eerste WhatsApp de Diëtist spreekuur van Nederland gehouden. In samenwerking met Anderzorg.nl hebben de diëtisten van I'm a Foodie diverse voedingsvragen beantwoord van de Anderzorg community.
I'm a Foodie stuurt superfoods naar het Lab: doneer je mee?
Superfoods zoals Tarwegras, Gojibessen en Himalyazout ....Producten waar door de industrie van alles over wordt geclaimd. Himalayazout is gezond zout met heel veel mineralen en relatief weinig natrium, toch?

Wij brengen het Himalayazout naar het Lab en laten het analyseren op diverse voedingsstoffen. Check deze blog. Om de Labtest mogelijk te maken hebben we je hulp nodig. Maak jij de Labtest mede mogelijk? Tot 31 oktober is het nog mogelijk om te doneren.
De bloggers van I'm a Foodie
I'm a Foodie bestaat uit een blogteam van diëtisten en voedingswetenschappers. Stuk voor stuk gepassioneerde professionals. In iedere nieuwsbrief maak je kennis met een I'm a Foodie blogger.

Maak kennis met Liesbeth

 
Wanna join team foodie?
Erger jij je ook zo aan alle voedingsonzin in de media en misleiding op de verpakking van producten? Nu is het je kans om hier iets aan te doen. Ben jij een ervaren diëtist die raad weet met wetenschappelijk literatuur en vind je bloggen leuk? Lees hier meer info en laat het ons weten.
I'm a Foodie in de Media

Jaja we hebben een uitgebreid interview in het vaktijdschrift NTVD: Nederlands Tijdschrift voor voeding & diëtetiek.
Like Us
Like Us
Tweet Us
Tweet Us
Pin Us
Pin Us
Check Us (op de site)
Check Us (op de site)
© I'm a Foodie 2013- 2015  |  Created with  in Amsterdam