Copy

~ 💥Accreditatie-update!💥 ~

KNOV 5 studiepunten, BGN 3 studiepunten en ADAP is aangevraagd. Hopelijk snel meer info.

Morgen is de laatste dag van de Early-Bird. Kom jij Verloskundige, diëtist of gewichtsconsulent ook? Check snel de line-up!

PRE-ORDER EINDIGT OP 30 APRIL

"Gezonde voeding tijdens de zwangerschap” is het 3e symposium van de Foodie academy. Dit symposium organiseren we ter ere van de lancering van ons 4e boek in de serie I’m a Foodie presents: Eet als een expert – zwanger! voor o.a. (kinder)diëtisten en verloskundigen. Houden de onderstaande vragen jou ook bezig in de dagelijkse praktijk? Kom dan naar ons symposium!

Wat eten zwangere vrouwen tegenwoordig en hoe verschilt dat met de richtlijnen? Begint de gezondheid van een kind al in de buik? En hoe zit het nu echt met listeria en toxoplasma tijdens de zwangerschap? Welke vissen kun je als zwangere veilig eten, welke hoeveelheid is optimaal en kun je vis vervangen door DHA supplementen? En ben je benieuwd hoe de samenwerking tussen de verloskundige en diëtist verder verbeterd kan worden? Houden deze vragen jou ook bezig in de dagelijkse praktijk? Kom dan naar ons symposium!

IK BEN OVERTUIGD EN KOOP EEN EARLY BIRD TICKET!

FOODIE ACADEMY

"Gezonde voeding tijdens de zwangerschap” is het 3e symposium van de Foodie academy. Dit symposium organiseren we ter ere van de lancering van ons 4e boek in de serie I’m a Foodie presents: Eet als een expert – zwanger! Dit boek is een wetenschappelijk onderbouwd maar ook heel praktisch boek over welke voeding het beste is voor vrouwen (en hun toekomstige kinderen) die zwanger willen worden én zijn.

Naast een te gek inhoudelijk programma verwennen wij je op 14 juni uiteraard met I’m a Foodie proof hapjes, lunch en drankjes. Voor wie het zich nog kan herinneren: net zo lekker en gezond als bij het Eet als een expert symposium en Show Yourself! Met aan het einde van het programma een feestelijke en alcoholvrije borrel 🙂

Iedereen is welkom! Ben je (kinder)diëtist, verloskundige of gewichtsconsulent? Laat je inspireren!

IK BEN OVERTUIGD EN KOOP EEN EARLY BIRD TICKET!
Like Us
Like Us
Tweet Us
Tweet Us
Instagram
Instagram
Pin Us
Pin Us
Check Us (op de site)
Check Us (op de site)
© I'm a Foodie 2013- 2019  |  Created with  in Amsterdam