Copy
Vandaag de eerste nieuwsbrief van 2017 met een flinke portie foodie vibes. Van het jetlag dieet tot rode gist rijst als alternatief voor statines.

Ons boek Eet als een expert gaat nog steeds als een raket. Inmiddels is de 9e druk in productie! Check 'm via bol of via onze eigen brand-new-webshop. 
Help jij ons aan de 100e bol review...?

Wil je ons live zien? Tijdens de gezondheidsbeurs (2-5 feb) geven we 3 presentaties in het bloggers & gezondheidstheater.

Check het allemaal in deze nieuwsbrief en ehh #eetalseenexpert
Het 'ideale' jetlag dieet
Lees hier de zoektocht van Maud naar het ideale jetlag dieet. Is er überhaupt voeding die helpt een jetlag te voorkomen of te verlichten? Wat kun je het beste eten en drinken?
Opinie: tussen hoop, geloof en wetenschap
De daadwerkelijke 'veranderingen' in de heersende voedingsinzichten zijn marginaal en zijn eerder te scharen onder de noemer 'voortschrijdend' inzicht dan onder 'revolutie'. Lees hier de opinie van Vera 
 
Is rode gist rijst een goed alternatief voor statines?
Mensen met een te hoog cholesterolgehalte in het bloed gebruiken vaak statines om dit te verlagen. Heeft het kruidenpreparaat rode gist rijst wonderlijke effecten? Lees de blog van Paulien.
Top 10 healty ontbijtjes
Top lijstjes zijn altijd leuk en makkelijk om te lezen. Check hier de top-10 van Marjolein voor het ontbijt. Of je nou begint met eten om 7.00 of om 12.00; choose wisely!
Food dialogue: is glutensensitiviteit een medisch feit of een trend te noemen?
Léonie was afgelopen oktober aanwezig op het Ancestral Health congres. Lees hier haar verslag van het debat tussen prof. dr. Alessio Fasano en prof. dr. Frits Koning.
Chili sin carne
Iedere maand inspireert blogger Fleur de I'm a Foodie community met de lekkerste seizoens-recepten. Deze maand chili sin carne. Ohja, ook de pompoenlasagne willen we je niet onthouden!
Uiteraard is I'm a Foodie ook op Instagram te vinden.
Wil jij een kijkje achter de schermen? Volg Marijke!
De bloggers van I'm a Foodie
I'm a Foodie bestaat uit een blogteam van diëtisten en voedingswetenschappers. Stuk voor stuk gepassioneerde professionals. In iedere nieuwsbrief maak je kennis met een I'm a Foodie blogger.

Maak kennis met Alyanne
2-5 Februari a.s. staan we met een Eet als een expert stand en 3 presentaties op de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht. Met deze link krijg je 50% korting op je tickets. Zien we je daar?!
I'm a Foodie leest boeken & bezoekt healthy hotspots

Op de redactie krijgen wij heel wat boeken toegestuurd. Lees hier de review van Het sportkookboek voor jongeren door Vera.

En check hier de review van Léonie van haar bezoek bij PuurGondisch.
Tortizza - Recept uit: Eet als een expert - Samenwerking met I'm a Foodie
Tadaaa hier een nieuw filmpje van een lekker en gezond recept uit ons boek Eet als een expert door Annelie.
De start van een nieuw jaar met een nieuwe website
Yeahhh, je ziet het goed. We hebben een brand-new-website! In de laatste dagen van 2016 hebben we stilletjes onze nieuwe website live gezet. Lees hier waarom we het tijd vonden om de site te vernieuwen.
Like Us
Like Us
Tweet Us
Tweet Us
Instagram
Instagram
Pin Us
Pin Us
Check Us (op de site)
Check Us (op de site)
© I'm a Foodie 2013- 2017  |  Created with  in Amsterdam