Copy
"I am a better person when I have less on my plate."  (Elizabeth Gilbert; Eat, Pray, Love)
Met Sinterklaas, letterlijk voor de deur, en alle andere gezellige feestdagen nog te gaan is het ieder jaar weer een (eet) feest in december. Wij zijn volop bezig met de goede voornemens voor 2015, en jij? Check in deze nieuwsbrief de Foodie Vibes voor inspiratie: zelf tomatensaus maken? Nog even wat extra multivitamine slikken? En is het so-ja of so-nee? En ehh: ben je al bekend met onze I'm a Foodie linnen totebagDe Sinterklaas cadeautjes gaan in de jute zak en de Kerstpresentjes liggen onder de Kerstboom in de Foodie Bag. Naja in ieder geval bij ons dan ;). Veel leesplezier.
Sinterklaas gedicht: Lieve Foodies
Moeite met het schrijven van een passende rijm of gedicht? Laat je inspireren door het gedicht van onze blogger Marjolein. Ze komen allemaal aanbod: Rens Kroes, pieten discussie, december cliches en Richard de Leth.

"Leef met volle teugen en geniet van de geneugten"
Zelf tomatensaus maken
Pasta met tomatensaus...een gerecht dat in de meeste keukens wordt gemaakt. Gaby laat zien hoe je zelf eenvoudig tomatensaus maakt.
Soja: so-ja of so-nee?
Soja is regelmatig in het nieuws, zowel positief als negatief. Je hoort kreten als 'ongezond', kankerverwekkend en hormoonverstorend. Wat is er bekend over Soja? Everdien & Barbara gingen op onderzoek uit.
November recept: speltpasta
Heerlijk hoor die herfstmaanden. De herfst staat namelijk ook wel bekend om het oogstseizoen. Dat betekent veel seizoensproducten: boerenkool, pompoen, witlof. Check dit recept van Fleur.
Heeft het slikken van multivitaminen zin?
In iedere drogist en supermarkt kan je ze wel vinden, de potjes met multivitaminen tabletten. Ze bevatten alle mineralen en vitamines die je nodig hebt. Klinkt heel gezond, maar is dat ook zo? En wanneer moet je wat eigenlijk slikken? Onze nieuwe blogger Britt dook in de wetenschappelijke literatuur en praat je bij over de laatste inzichten.
I'm a Foodie Blogger in de Spotlight
I'm a Foodie groeit snel. Het blogteam is inmiddels gegroeid tot 14 diëtisten en voedingswetenschappers. Stuk voor stuk gepassioneerde professionals. In deze rubriek presenteren wij iedere maand een Foodie blogger. Sarai Pannekoek is sportdiëtist in haar eigen praktijk en ze is docent/onderzoeker bij de HAN in Nijmegen.
Kerstpresentjes in de I'm a Foodie Bag...?
December is de maand van het evalueren, plannen maken voor het nieuwe jaar, gezelligheid met familie & vrienden, maar bovenal het bedenken van voornemens! Is een gezonder 2015 jouw doel? Een kleine bescheiden tip van ons: doe een I'm a Foodie Bag cadeau voor onder de kerstboom. Een slimme onbewuste reminder al zeggen wij het zelf :)
Foodie Favo News
Het I'm a Foodie blogteam is altijd bezig met het volgen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding. Wij posten regelmatig via social media. Heb je ze gemist? Hierbij onze top-2 van de afgelopen periode.
Foodie Features.....Food=Good
Wij zijn van fan van noten & zaden eten. Food=Good ken je misschien van onze winactie van een paar weken geleden. Via hun webshop kan je eenvoudig gezonde en lekkere noten kopen. Check hun webshop voor het aanbod.
Foodie Us
Foodie Us
Tweet Us
Tweet Us
Pin Us
Pin Us
Foodie Site
Foodie Site
© I'm a Foodie 2013- 2014  |  Created with  in Amsterdam