Copy
Via Facebook en Insta heb je wellicht het e.e.a. gelezen over ons eigen 
I'm a Foodie 100 % Volkoren Granola en ons nieuwe boek Eet als een atleet.

Daarnaast uiteraard weer wat foodie vibes zoals de twee-luik van Maud over de Food Academy en een kijkje in de inbox van Liesbeth. Ook een longread van Rob over bruin vet en ons nieuwste teamlid Teuni neemt je mee naar onbekende graansoorten.
Food academy: young professionals onderzoeken globale voedselvraagstukken
Ga je voor duurzaam, gezond of goedkoop? Hoe komt de consument tot een keuze? Lees het in deze blog van Maud.
De inbox van een niet om te kopen voedingswetenschapper deel 2 :)
Een kijkje in de inbox van Liesbeth. Check hier deel 2 en hier deel 1.
Kan bruin vet overgewicht bestrijden?
"Zonder dat je er iets voor hoeft te doen kun je extra vet verbranden!" Dat klinkt als een misleidende slogan van een dieetgoeroe, maar het zogenaamde 'bruine vet' is daartoe echt in staat. Zie Rob's blog.
Onbekende graansoorten
Door de glutenvrije en koolhydraatarme hypes zijn granen een beetje in het verdomhoekje geraakt. Jammer, want volkorengranen leveren veel goeds op voor je gezondheid. Teuni schrijft erover.
Cafeïne en energy drinks voor kinderen
Energy drinks zijn feitelijk nergens goed voor. Ze bevatten bijvoorbeeld veel suiker. Gemiddeld lossen de fabrikanten 7 klontjes suiker annex 30 gram suiker op in een blikje van 250 ml. Vera duidt!
Lente salade met groene asperges
Iedere maand inspireert blogger Fleur de I'm a Foodie community met de lekkerste seizoens-recepten. Check de lente salade met groene asperges  
Met trots presenteren wij onze eigen I'm a Foodie 100% Volkoren Granola

Wij hebben onze eigen 100% Volkoren Granola ontwikkeld!! Gewoon een verantwoorde granola die bijzonder is om alles wat er (niet ) in zit. De granola is vanaf eind mei 2017 online te bestellen via de Body & Fitshop. Meer informatie hierover is te lezen in de 'behind the scenes' blog en binnenkort op www.iamafoodie.nl/granola.
Uiteraard is I'm a Foodie ook op Instagram te vinden.
Wil jij een kijkje achter de schermen? Volg Marijke!
De bloggers van I'm a Foodie
I'm a Foodie bestaat uit een blogteam van diëtisten en voedingswetenschappers. Stuk voor stuk gepassioneerde professionals. In iedere nieuwsbrief maak je kennis met een I'm a Foodie blogger.

Maak kennis met onze nieuwe blogger Teuni
I'm a Foodie leest boeken 
Op de redactie krijgen wij heel wat boeken toegestuurd. Lees hier de review van Hoe word je 100? door Marjolein.
Ons nieuwe boek: Eet als een atleet
Hoeveel eiwit heb ik nodig als ik 3 keer per week aan crossfit doe? Wat kan ik het beste eten voor mijn zwemtraining? Wat is het effect van vocht op mijn prestatie, en hoe weet ik of ik voldoende drink tijdens mijn voetbalwedstrijd? Het werd ons veel gevraagd de afgelopen tijd!

Momenteel zijn we volop bezig met de ontwikkeling van Eet als een atleet. Het boek wordt geschreven door 3 toppers uit het I'm a Foodie team op het gebied van sportdiëtetiek, performance & wetenschap: Vera Wisse (Praktijk Dietetiek En Sportdietetiek), Sarai Pannekoek en Titia van der Stelt (Voedingconditie).

Via Facebook, Instagram en de site kan je de ontwikkelingen volgen. Interesse?! Laat dan hier je email adres achter en we houden je op de hoogte! In juni gaan we starten met de pre-order campagne. Dan weet je zeker dat je het boek als eerste hebt.
Like Us
Like Us
Tweet Us
Tweet Us
Instagram
Instagram
Pin Us
Pin Us
Check Us (op de site)
Check Us (op de site)
© I'm a Foodie 2013- 2017  |  Created with  in Amsterdam