Copy
Woehoee I'm a Foodie is jarig: wij bestaan 5 jaar!  🎉🎈🎊 En alle diëtisten van harte gefeliciteerd met vandaag: De dag van de Diëtist!

Om dat te vieren hebben we een aantal leuke acties:
  • Vanaf vandaag is het jubileum boek Eet als een expert - Party Time (softcover) officieel te koop bij de boekhandel, bol.com en diverse andere webshops en winkels. We hebben nog enkele hardcovers beschikbaar in onze webshop. Wees er snel bij: op=op. Bestel 'm hier!
  • De infographic 'wat is een gezonde keuze' is met korting verkrijgbaar
  • En last but not least, voor alle diëtisten, gewichtsconsulenten en paramedici: op maandag 21 januari 2019 organiseren wij het Symposium #2 Show yourself: je mag gezien worden! Lees meer in deze update!

Eet als een expert: Party - Time

Ter ere van ons 5-jarig bestaan maakten wij in co-creatie met onze collega diëtisten in Nederland en België deze jubileumeditie: Eet als een expert – Party Time! waarin we onze favoriete feestrecepten delen. Alle recepten voldoen aan de Richtlijnen goede voeding. Je hoeft dus niet te wachten tot een feestje, je kunt er iedere dag van genieten! Wat denk je bijvoorbeeld van taart of muffins als ontbijt? Of springrolls als tussendoortje? Elke dag is partytime!  Bestel 'm hier! 

Lees hier de eerste recensies: 
Nieuws voor Diëtisten en NTVD.

Infographic 'wat is een gezonde keuze'

De infographic 'wat is een gezonde keuze' is wetenschappelijk onderbouwd en gemaakt op basis van ons boek Eet als een expert. Het bevat de meest gegeten producten en hun gezondere alternatieven. Ideaal om te gebruiken in jouw praktijk. Nu met jubileum korting :)

Foodie Academy:
Show Yourself Symposium!

Kom naar ons tweede symposium: Show Yourself! Dit symposium gaat over alles wat je nodig hebt om je eigen praktijk/bedrijf een boost te geven. Profileer jezelf beter offline en online. Met onderwerpen als SEO, Instagram, content design en spreken met impact!

Dit is onze line up! Zie we jou ook op maandag 21 januari 2019?

Tot 19 oktober zijn de early bird tickets verkrijgbaar*. Klik hier voor meer info.

*de jubileum prijzen zijn van toepassing van 19 september t/m 19 oktober 2018
(zolang de voorraad strekt)
We willen 30.000 likes :)
We willen 30.000 likes :)
Laatste tweets
Laatste tweets
Volg I'm a Foodie
Volg I'm a Foodie
Check de site
Check de site
© I'm a Foodie 2013- 2018  |  Created with  in Amsterdam