Copy
yahooo, de tweede Foodie Newsletter is er!
Time flies: de laatste weken van de zomer zijn helaas alweer in aantocht :(
De augustus portie Foodie vibes zijn dit keer: populairste blogs op I'm a Foodie, favo nieuws items en dit keer jullie aandacht voor de Moyee FairChain Coffee Revolution. Heb je nog suggesties voor blogonderwerpen? Tip ons en maak in september kans op een vette I'm a Foodie Bag. We houden het nog even spannend. Veel leesplezier.
Meest gelezen: Supermarkt Safari: Pesto
Pesto! Ik hou er van... Heerlijk door een pasta, salade of op een broodje! In de supermarkt vind je tal aan pesto soorten, van diverse merken. Maar ja wat zit er eigenlijk (niet!) in de supermarkt pesto? Marjolein Vos heeft de expeditie Pesto voor jou gedaan.
Minder vlees?! Over insecten en Plant Power!
Happy Meatless Monday ! Vega(n) is echt al lang niet meer voor geitenwollen sokken! Over zeewier, insecten en Plant Power! . In deze blog diverse initiatieven uitgelicht.
Koolhydraten voor de sporter
Word je van koolhydraten dik? Kun je droogtrainen door koolhydraat-arm en eiwitrijk te eten? En wie of wat is nou de man met de hamer die je tegen kunt komen met sporten? Titia van der Stelt is sportdietist & bewegingswetenschapper en heeft....
I'm a Foodie Support Moyee Coffee. Enjoy the Coffee Revolution!
Kennen jullie het te gekke initiatief van Moyee Coffee al? Moyee is hard bezig om een ware koffie revolutie te ontketenen. Het doel is om 1 miljoen kopjes koffie te verkopen om de eerste FairChain koffie ter wereld te lanceren. Check hun site voor het Crowd Speak Pakket:  Je koopt namelijk 1 zak koffie maar krijgt er een 2e van Moyee erbij om te delen met je vrienden! Cheers!
I'm a Foodie in de media
Jaja, I'm a Foodie wordt nog steeds gevonden door andere media. Onlangs kwamen de mensen van Gezond Eten Magazine over de vloer. En I'm a Foodie heeft een gastbijdrage geleverd voor Culy.
Foodie Favo News
Het I'm a Foodie team is altijd bezig met het volgen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding. Wij posten regelmatig via social media. Heb je ze gemist? Hierbij onze top-5 van de afgelopen periode.
Foodie Features.....Veggie Very Much
Er zijn ontzettend veel leuke andere blogs en websites over gezonde voeding. Deze editie: Veggie Very Much. Leuke blog als je houdt van vegetarisch koken.
Foodie Us
Foodie Us
Tweet Us
Tweet Us
Pin Us
Pin Us
Foodie Site
Foodie Site
© I'm a Foodie 2013- 2014  |  Created with  in Amsterdam