Copy
Food is an important part of a balanced diet (Fran Lebowitz)
Mede dankzij jullie groeit de I'm a Foodie community. Jullie wisten al langer dat I'm a Foodie een interessant foodblog is om te volgen. Het blijft lastig om onder de radar te blijven hehe, maar Sante magazine heeft ons inmiddels ook ontdekt. In hun februari editie staat I'm a Foodie zelfs op de eerste plaats van meest interessantste healthblogs van Nederland in 2015 om te volgen.

Hierbij weer je vertrouwde maandelijkse portie Foodie vibes. Net zoals je van ons gewend bent. De populairste blogs op I'm a Foodie, favo Facebook Posts en uiteraard weer een nieuwe Foodie Features. Veel leesplezier.
De zonnigste vitaminen: Vitamine D
Vitamine D krijg je slechts minimaal binnen via de voeding, de rest wordt aangemaakt via de huid. Lees de blog van Britt en check of jij genoeg vitamine D binnen krijgt.
10 tips om meer te bewegen
Hoe gaat het met je goede voornemens? Ben jij ook een goede donateur van de plaatselijke sportschool of vereniging? In deze blog van Titia 10 tips om structureel meer te bewegen.
Gezond & budgetproof ontbijt
Van lezers krijgen we vaak verzoeken en voedingsvragen. Welk advies heeft I'm a Foodie om goedkoop én gezond te ontbijten? Lees de 7-basistips van Gaby. 
Prioriteiten voor een gezonde leefstijl: deel 1
Wat is het belangrijkste als je gezonder wilt leven? Van tijdelijke trends word je niet gezond, aldus blogger Liesbeth. Steek je energie in goede lange termijn voornemens in 2015.
Januari recept: runderstoof met knolselderijpuree
Iedere maand inspireert blogger Fleur de I'm a Foodie community met de lekkerste seizoens-groenten. Onze favo is by far runderstoof met knolselderijpuree!
I'm a Foodie Bag weer op voorraad
Voor ons is het belangrijk dat de blogs gratis toegankelijk zijn voor iedereen. Dus geen -duur- betaalde premium accounts voor onze community.

Draag je I'm a Foodie een warm hart toe en wil je ons steunen? Dat kan via de aankoop van een I'm a Foodie Bag. Tijdens het shoppen: je gezonde producten in een handy linnen tote-bag. 
I'm a Foodie in de Media
Jij weet natuurlijk al lang dat I'm a Foodie leuke blogs schrijft over diverse actuele voedingsonderwerpen. Santé magazine heeft in haar februari uitgave I'm a Foodie uitgeroepen tot een van de interessantste healthblogs van Nederland in 2015. En daar zijn wij erg trots op!
Foodie Favo News
Het I'm a Foodie team is altijd bezig met het volgen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding. Wij posten regelmatig via social media. Heb je ze gemist? Hierbij onze top-2 van de afgelopen periode.
Foodie Features.....Uitdegrond.nl
Er zijn ontzettend veel leuke andere blogs en websites over voeding.

Deze editie: Uit De Grond. Dit nieuwe initiatief brengt consumenten en producten dichter bij elkaar middels een online platform voor de koop en verkoop van lokale versie producten. Waarom? Dit is beter voor het milieu, eerlijker voor de boeren en als consument weet je precies wat je krijgt. Nu alleen nog beschikbaar in Amsterdam, hopelijk volgt de rest van Nederland snel.
Foodie Us
Foodie Us
Tweet Us
Tweet Us
Pin Us
Pin Us
Foodie Site
Foodie Site
© I'm a Foodie 2013- 2014  |  Created with  in Amsterdam